VÉLEMÉNYEK

Azért kerestem meg Melindát, mert elvesztettem magamat. A családi teendők, gyerekek, szülők, férj és munkahely között lavíroztam, úgy éreztem, ha valamelyik területen megfelelek, akkor a másik területen úszok. Olvastam egy blogbejegyzését ezzel kapcsolatban és magamra ismertem. Szükségem volt arra, hogy egy külső szemmel lássam magam, hogy mit csinálok rosszul. Az volt a meglepő, hogy a válaszok bennem voltak mindvégig, de a megtalálásukhoz az kellett, hogy valaki jól kérdezzen. Ma már látom, hogy mennyire fontos a tervezés, a család bevonása, konkrét megoldást kaptam arra, hogy még én is beleférjek a napirendembe.
Ági

“Ennyi elgondolkodtató kérdésre még életemben nem kellett válaszolnom az 5 alkalmas coaching alatt. Nagyon nehezen ment az elején, mert megszoktam, hogy egyedül vagyok, egyedül döntök, nehezen is nyíltam meg. Nem volt könnyű dolga velem eddig senkinek, mert kifogásokat kerestem, nehezen engedtem a saját meggyőződésemből, hogy ez úgysem fog menni. A témám az önbizalom építése és a nyitottá válás volt és büszkén mondhatom, hogy elindultam az úton. Napi szinten dolgozom azért, hogy változzak, és ezt Melindának köszönhetem, aki rendületlen pozitív szemléletével mellettem volt és van a mai napig.”
Bettina


“A Cél a Boldogság! Online Minikurzusra való feliratkozással kezdődött. Lelkiismeretesen végigcsináltam a feladatokat, olvastam a leírt példákat és észrevettem, hogy másképp nézek a dolgokra. Aztán leszerveztünk egy telefonbeszélgetést, ahol elmondtam, hogy mire gondoltam, mit szeretnék elérni, Melinda pedig elmondta, hogy mire számíthatok, hogyan fogunk haladni. Bele is vágtam azonnal, hetente 1-1,5 órás Skype konzultációval és nemhogy azt elértem, amit az első beszélgetéskor szerettem volna, hanem messze túlszárnyaltam. Eszközöket kaptam, konkrét terveim vannak rövid és hosszútávon. Nagyon örülök, hogy megismertelek!”
Veronika