fbpx

Van, akit pörget, van akit elnyom és lenyom

Ez van most, és erre a legjobb példa mondjuk én, akinek tele a naptárja most már hetekre előre, minden percem beosztva, a hétvége is. Helyemen vagyok? IGEN! Élvezem, pörget? IGEN!
*
Sokan viszont azt mondjátok, hogy nem halad semmi, hogy szenvedés, lassú, nincs energia, zavaros az egész élet.
*
És ez most teljesen valid, mindkét véglet. Egyrészt beindulhatnak a dolgok, ha ott vagy a szívedben és az anyagban azt teszed, ami belülről jön. Másrészt pedig, aki nem belül van, vagy nem a helyén van, bizony kapja a hátráltatást. Mert azt mondja az égi törvény, hogy amint bent úgy kint. Vagyis ha nem az utadon jársz, akkor nem is mutatkozik meg semmi, csak tévelyegsz.
*
Ezért azt mondom próbáld meg, egy aprósággal kezdj a szíved felé lépni. És el fog indulni, lendületet kapsz, fényesül körülötted minden.
De ha az esik jól, akkor aludj minél többet, kuckózz, olvass. Ezek mind a javadra válnak, erőssé tesznek. Legalább akkor azt figyeld meg, hogy mit tanulhatsz ebből a belassulásból. Azt is magadért teszed!
*
És hogy milyen érdekes, amikor most előre nem nagyon néztem, csak most, hogy írom a bejegyzést… Harmonikus hatások a múlt kapcsolataiban és nini péntek este általános iskolai osztálytalálkozóm volt. Olvastam most este azt is, hogy az ölelés, ami már 3 másodpercig tart milyen jó hatással van az emberre, de 20 másodperc környékén már egy egész energia bomba, feloldódás a szeretetben.
Az osztálytársaim többségével 40 éve kezdtük együtt kis maki elsősként és tegnap este a 20 másodperces ölelések voltak többségében ❤

Remélem mindenki meg tudja tapasztalni mostanában a múltból hozott szeretetet, mert igazán felemelő érzés.

Kapcsolódó bejegyzések