fbpx

Vágyak teljesülése a porondon

Nagyon szép energiák mozognak mostanság. A vágyott, megküzdött dolgok egyszeriben elkezdenek megteremtődni, itt van és kézzel foghatóan megjelennek az életünkben.

És ahogy örülsz az egyiknek, ahogy megünnepled, megszeretgeted magad, úgy jön a többi. Így van ez akkor is, ha a hozzánk közelállók sikereinek örülünk. Az érzés megemel és csak gördül tovább, egyre magasabbra és magasabbra.
Ez a minősé attól függ, hogy eddig hogyan működtél. Minél inkább a magasabb energiák voltak jelen az életedben, annál szebb és jobb most. A jó hír az, hogy aki eddig alacsonyabb rezgésen működött, ott is javulás várható.

Nagyon nehéz ezt pontosan megfogalmazni, mert igazán érezni lehet. Aki a szeretetet választja nap, mint nap, az ezt kapja vissza most sokszorosan. A szeretetet választani nem érzelmi kérdés, a szeretet nem érzelem, hanem állapot. Szeretni magamat, így indulni ki belülről az igazi választás, a legbátrabb, legnehezebb, de a legnagyobb jóval kecsegtető dolog.

Nap – Merkúr együttállás van: rájöttél-e valamire? Megvilágosodtál-e egy téged foglalkoztató kérdésben? Kaptál-e álmodban útmutatást?

Pont egy kedves ügyfelemnek mondtam tegnap, hogy nem is kell feltétlenül emlékezni az álmokra, hanem úgy kell lefeküdni aludni, hogy kérje meg, hogy jöjjön az útmutatás, kezdjenek el megoldódni a dolgok tudat alatt. Persze ha emlékszünk és megfejtjük, tudatos szintre hozzuk, az is nagyon szuper.

Pontosodik az égen a Vénusz és a Neptunusz kvadrát fényszöge is. Neptunusz „otthon” van a Halak jegyében, Lelkünk mélyén igazán érezhetjük az isteni minőséget és a női teremtőerővel most az anyagi világba is hozhatjuk a szeretet energiáit.

Mi jön fel a múltból?

Adsz-e neki energiát?

Vállalod-e önmagad tiszta valóját?

Választod-e az egyensúlyt, harmóniát a félelmek helyett?

Mered-e kifejezni a valódi érzéseidet?

Bízol-e az érzéseidbe, megérzéseidben?

Még mindig áldozatként játszmázol vagy már kiléptél az árnyékból és magadnak teremtesz?

Csoda Csütörtök élő bejelentkezés a Facebook csoportomban holnap. Az időpontot nem tudom előre, de utólag is visszanézhető lesz. Aztán egyszer csak majd rendszeressé válik majd, egy időpontban fogom csinálni, de most még alakulóban van minden.

Kapcsolódó bejegyzések