fbpx

Újhold 2022.08.27.

Amit eddig nem tettünk meg, az már nem várhat!

Pont illeszkedik a Szűz minőséghez, hiszen most ott áll együtt a Nap és a Hold.
Csakhogy most már a karma is beleszól. Akinek ledolgozatlan múltbéli dolga van – család, anyaság, anyával – annak most itt az idő!

Ha tudod, hogy dolgod van ezekkel, akkor menj elébe. Beszélj, beszélgess, (nem bántóan) mondd el, hogy neked mi lenne jó, te mit szeretnél. Minden ilyen sztorinak itt az idő, hogy valamilyen módon rendeződjön.

Ne várd meg, míg a sors kidob egy betegséget vagy nem várt eseményt bármelyik félnél!
Nem akarod ezt már tovább cipelni remélhetőleg úgysem… Fájni fog? Igen! De hamarabb gyógyul, mint az évekig elhúzódó mély fájdalom a szőnyeg alá söpörve.

A vágyak, célok is előtérbe kerülhetnek, akár váratlan fordulatok által változhatnak az anyagi, lakhellyel kapcsolatos törekvéseink. Itt lehet ez olyan fajta pozitív változás, amiért már megdolgoztunk, aki meg nem dolgozott, pedig tisztában volt vele, hogy kellene, lehet tanítást kap erre.

Semmitől sem szabad félni, pánikolni, ez most nagyon fontos mindenki számára. A pániktól, hirtelenkedéstől semmi sem lesz jobb.

Ami nagyon fontos még, hogy ha nem érzed magad jól, mert fáradt vagy – annak ellenére, hogy a nyár most ér véget – tudd, hogy rendben van. Nagyon nagy teher van mindenkin, és ha nem is feltétlenül személyes tanítást kapunk összlélektani szinten mindenki érzi.

A lényeg, hogy bárki bármit ígér ne dőlj be!

Nincs önmunka nélküli boldogság!

Nincs varázspálca vagy varázspirula!

Csak az önismeret, keményen megdolgozott érzelmi állapotok vannak!

Senki nem tudja megmondani, hogy mit csinálj!

Maximum jól irányzott kérdésekkel tudunk ilyenkor segíteni, de a munka a tiéd, az érzéseid, gondolataid a tiéd!

A te felelősséged!

Kapcsolódó bejegyzések