fbpx

Újhold – 2022.06.29

Mi is az Újhold pontosan?

A Nap és a Hold találkoznak az égen. A teremtő férfi erő és a befogadóan teremtő női erő randevúzik. Ebből valami biztosan elindul 🙂

Ezért is figyelünk kiemelten minden hónapban erre a rövid találkára, mert meghatározza, hogy milyen lesz ez a következő ciklus. Nekünk annyira a természeti hatásai már nem nagyon okoznak izgalmat, legalábbis itt a fővárosban a második emeleten biztosan nem 😃

Különleges a szerda reggel 4.52-kor pontosodó együttállás, mert bejön a képbe a Lilith, ami a női egyenrangúság képviselője, amikor még a férfi és nő nem voltak alá- és főlérendelt viszonyban. A hozzá kapcsolódó mítoszról kommentben linkelek, akit érdekel olvassa, mert rendkívül elgondolkodtató.

Azért is fontos, most a Lilith, mert a Nap-Hold, férfi-nő, analógiához kapcsolódik, vagyis amit már hónapok óta írok többek közt én is eljön az idő, hogy a nőknek vissza kell találni az egyenrangú pozícióba.

A másik fontos dolog, hogy mindezen együttállás a Rák jegyében van, vagyis tovább erősödik az, hogy a női energiákból teremtődik most minden. A női energia indítja útjára a lehetőségeket.

Itt az idő:

* szabadnak lenni nőként és férfiként egyaránt, nem egymás alá vagy fölé helyezni magunkat, hanem KIEGÉSZÜLÉSként tekinteni a másikra

* ezáltal szabadulni minen olyan kapcsolatból, ami nem ezzel az értékrenddel működik. Legyen az családtag, barát, főnök, férj, feleség. Senki nem ér annyit, hogy a saját életedet beáldozd!

* szolgálni és áldozatot hozni, de csak szabad akaratodból, szívből, ne azért, mert kevesebbnek érzed magad, mert meg akarsz felelni vagy mert a mártír szerepben tetszelegni jó játszmának tűnik.

* a női szerepeket tisztítani: rendezni a kapcsolatokat anyával, gyermekkel, mindenféle női szerepekben, ahol fel akarunk szabadulni, ahol ésszel már tudjuk, hogy nem jó, ahogy működik. Most meg lehet tenni a lépéseket is.

* lelkünk rezgéseire figyelni, hogy mit mondanak a zsigereink, amikor találkozunk valakivel. Ne menj bele méltatlan kapcsolatba csak azért, mert valaki a szeretet morzsáját ejti eléd! A zsigeri megérzések sosem hazudnak. Nincs olyan, hogy hátha megváltozik majd később. Nem fog! Csak akkor, ha te önmagad közepében vagy és nem mész bele játszmákba, ragaszkodsz az örök érvényű értékrendhez és ezt elvárod a másiktól is. Na akkor van esély, hogy a másik is elkezd tükörként viselkedni és megtalálja ő is a szívét.

Ahogy azt a múlt héten írtam valamelyik nap, nagyon fontos, hogy a bőséget érzékeld. Tudd, hogy van! Úgy van, ahogy te teremted. Ha panaszkodsz, lehúzod magad, ha a hiányra fókuszálsz, akkor abból lesz bőség. Sok panasz, egyre lejjebb, egyre több hiány.

Meg kell keresni azokat a pontokat az életedban, amiben te jó vagy, ahol a pozitív dolgok történnek és abból építkezni. Onnan teremteni, afelé fordulni. Képesek vagyunk teremteni, az biztos, csak a helyes irányt kell megválasztani és oda tolni az energiát.

Ha valami váratlanul történik, fogadd nyitottsággal, mert nem véleltenül próbál az Univerzum kibillenteni a megszokottból.

Gondolkodj!

Miért lehet ez?

Mi az üzenete ennek a történésnek?

Mit jelent számodra?

Miért érint rosszul?

Mi benne a jó?

Mi a legrosszabb, ami megtörténhet, ha ezt választod?

Mi a legjobb, ami történhet?

Rövidtávon?

Hosszútávon?

Számtalan kérdést lehetne még felsorolni. Nagyon-nagyon fontosak ezek az önismereti úton.

Ehhez hozzátartozik mindenféle lelki sérülés oldása is, most érdemes segítséget kérni ilyen téren. Bátran bízz az ösztöneidben, hogy nem véletlenül sodort eléd az élet valakit, aki esetleg ilyen segítő szakmában dolgozik. De akár egy olyan embert, akivel valamilyen értelemben hasonlóak a megtapasztalásaitok és jó vele beszélgetni erről.

Én azt szeretném, ha mindannyian LILITHek lennénk, akik igenis kiállnak azért, hogy értékes, egyenrangú emberek, NŐK és erre minél több embert ráébresztenénk.

Efelé megtenni a lépéseket most hatalmas támogatást kapunk az égi energiákból. Konkrétan azt, hogy most már ne csak beszéljünk róla, hanem CSELEKEDJÜNK végre.

Izgalmas időszak előtt állunk, érdemes minél többet pihenni, gyűjteni az energiát, a fényt. Felvenni ezeket a rezgéseket most érdemes, mert ha magasabb rezgésen működsz, akkor az alacsonyabb egyre kevéssé talál már majd meg.

A zárt Facebook csoportomban írok az ide kapcsolódó időminőségről is. Gyere és olvasd el! Itt tudsz jelentkezni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések