fbpx

Türelem és belső munka

Tudom, hónapok óta ez van, érezni lehet a zsigereinkben. Valami készül valami indul, vannak lendületesebb hetek vagy napok, mégis valami láthatatlan erő visszafog mindent.

Már nagyon sok visszahúzó, terméketlen dologtól megszabadultál?

Már azt érzed, mindent megtettél, feladtál és mégis mi többet engedhetnél el?

Magamnak írom. Kitartás, türelem, fókuszálj a belsőre, légy rendben, csendesedj el, dolgozz még magadon, mert el fog szakadni az a láthatatlan háló, ami visszatart, ami nem még nem engedi azt a féktelen vágtát, ami jönne nélküle. Addig is tanulni kell még, hogy a ló egyik oldaláról ne a másikra ess, hanem az arany középúton a nyeregben maradj őrizve az egyensúlyt.

Az égen a főszerep a Szűz és a Halak jegyét összekötő planétáké, melynek hatásai már érezhetők, de a következő héten fog kiteljesedni. A Szűz jegyében a Mars és hamarosan a Nap, a Halakban a Szaturnusz és a Neptunusz dolgozik. A Szűz – Halak tengely a részletek és az egység, a külső és a belső munka, a rendrakás, rendezés kívül és belül polaritása és kiegészülése egyben.

A türelem, kitartás, megújulás, határhúzás, alázat, elköteleződés magunk iránt még az a tanítás, amit a Plútó hátráló mozgása a Bak jegyében mutat az égen, gyökeres átalakulásaink még folyamatban vannak. A türelem most olyan fontos, mint még soha nem volt. A nagy akarás, feszülés, a „csakazértis megcsinálom” most sokkal kevesebbet teremt, kimeríti a tartalékokat. Helyette engedd el – legalábbis próbáld meg – készülj arra, ami már nem olyan sokáig várat magára. Ez nem a cselekvések teljes beszüntetését jelenti, nagyon nem. Csak inkább arra menj, amerre az energia visz. Az a fajta energia, ami inspiráló, ami most lehet nem világmegváltó dolgokat hoz létre, de mégis haladás az igazi úton.

Amikor azon kapod magad, hogy összeszorított foggal küzdesz valamin, meg akarod mutatni, hogy képes vagy, akkor állj meg egy pillanatra és kérdezd meg magadtól, hogy valóban most van itt az ideje ennek?
Tudnám-e hasznosabban tölteni az időt, mint a küzdelem?

Az átalakulás elkerülhetetlen és meg fog történni. Addig pedig ne egyhelyben toporgásnak éld meg azt, ami most van, inkább gondold azt, hogy az erőgyűjtés ideje van most.

Szeptember 19. kedd, ezt néztem ki az önismereti csoport indulásának. Részletekért keress a kapcsolatok fül egyik elérhetőségén akár a 30 perces konzi befoglalásával.

Kapcsolódó bejegyzések