fbpx

Történetem őszintén

Nem feltétlenül kell ahhoz trauma az életben, hogy eljuss eddig a mondatig:

Ha ez még 2-3 évig így megy, akkor minek élek?”

Tipikus jókislány voltam gyerekként és kamaszként is. Jó tanuló, 6 év versenysport (úszás), középiskola, főiskola, munka, család, munka…

Mindig is foglalkoztatott a pszichológia, misztikum, miért élünk? Asztrológus lettem, tanultam sokféle spirituális dolgot, mégis az „élet” bedarált, elhallgattattam azokat a belső hangokat, amik erre vittek volna.

Mindenben megfeleltem mindenkinek, mintaéletet éltem, nem konfrontálódtam, csak nagyon ritkán, de az már kitörés formában, ésszerűtlenül.
A megfelelés és a „csak a tökéletes az elég jó” határozta meg az életem.

Két gyerek, férj, mókuskerék… kívül mosoly belül szenvedés.
Nincs semmi gond, hiszen imádom őket, minden rendben: élünk, van munkánk, egészségesek vagyunk, van lakásunk, kocsink, telik nyaralásra, az itthoni teendők is megosztva – arany élet!

Aztán egy nyaraláson egy apró dologtól kiborultam, zokogva mentem le a strandra még akkor is kötelességtudóan. Na akkor már tudtam, hogy gáz van, ez nem normális. Ó azért sikerült ám még évekig ámítani magam, hogy ez csak egy kis túlterheltség, stressz, különben is tartani kell magam, hiszen mindenem megvan, ami kell.
Másnak semmi nincs…

Sokáig nem figyeltem magamra, a belső hangra, ami elviselhető volt akkor, amikor sok munkám volt és fájdalmasan hangos, amikor kevés és csak lézengtem, mint egy zombi.

Kívülről látható volt? Egyáltalán nem.

Ha valamit megtanultam ez alatt a harminciksz év alatt, az a színlélés volt. És tényleg semmi külső kényszerítő dolog nem volt az egészben, saját magamat húztam le szépen az évek alatt.

Aztán beláttam, hogy ez nem jó és változtatni kell és elkezdtem magamat kirángatni a mocsárból…

Ott kezdtem – mivel alapvetően pozitív beállítottságú vagyok és megoldáskereső – hogy elkezdtem kísérletezni. Ki akartam találni, hogy mit szeretnék csinálni, hogyan tudnék nyomot hagyni a világban.

Mivel tudok varrni, ezért leporoltam a varrógépet és elkezdtem kreatívkodni. Teljesen beszippantott, napokig terveztem, rajzoltam, szabtam és varrtam. Ez ment hónapokig, de igazán nem tudtam magam átadni, kevés volt, illetve nem bírtam az állandósult kupit itthon, kényelmetlen volt, fájt mindenem és végül nem folytattam.

Ez arra volt jó, hogy egy kicsit lelazultam, kitekintettem a dobozkámból, amibe bezártam magam.

Visszatértem az asztrológiához is olyan szinten, hogy néztem az Újhold képleteket, milyen hatások támogatnak, a saját képletemet is mélyebben elemeztem, gondolkodtam.

Aztán szembejött velem egy képzés – mert tanulásfüggő vagyok – és elvégeztem egy life és business coach tanfolyamot, majd a trénerit és a szervezetfejlesztést is. Na akkor már tudtam, hogy életközépi válságban szenvedek. Ami azonban meg is szűnt, mert tudtam, hogy ezzel a témával szeretnék foglalkozni és ezt valahogy összehozom.

Ekkor merült fel bennem először a vállalkozás ötlete, projektvezetőként amúgy is folyamatosan embereket irányítottam és ápoltam a lelküket.

Az a fránya biztonságérzetem még nem hagyott azonnal kiteljesedni, így munkahelyet váltottam. 2 év alatt megteremtettem annak a feltételét, hogy tudjak 1 évet arra szánni, hogy felépítsem a vállalkozásomat.

Közben az is kialakult egy hétvégi vállalkozónős elvonuláson, hogy pontosan milyen módszerrel szeretnék coach lenni.

Így alkottam meg a melinGO ön- és sorsismereti coaching módszert, ahol egy teljes személyiség és életsors elemzésből kiindulva határozzuk meg a célt és ebből épül fel a folyamat.

Ez nagy segítség tud lenni azoknak, akiknek van már valamilyen elképzelésük arról, hogy hogyan szeretnének nyomot hagyni a világban.

Még nagyobb az értéke, ha valaki még abban az állapotban van, hogy fogalma sincs, hogy mit szeretne, csak azt tudja, hogy valami nincs rendben.

A blogbejegyzés első része 2022 nyarán íródott, úgy érzem most 2024 júniusában, hogy van mit hozzátenni. Nem is változtatok semmit az első részen, nagyon jó volt újra elolvasni.

A 2022-es év egy nagy önismereti mélyülést hozott nekem, több spirituális módszert megtanultam és alkalmazom is. Spirituális Választechnika konzulens lettem, Angyal tanfolyamot végeztem, meditációs technikát tanultam, amivel blokkokat lehet oldani és elkezdtem asztrozófiát tanulni. 20 éves asztrológia múlttal már évekkel ezelőtt találkoztam Paksi Zoltán könyvével az Égi utak csillagüzeneteivel. Fantasztikus és új világokat kitáró gondolatok, történetek szerepelnek benne, amelyet azonnal használni kezdtem, majd 2022 szeptemberében elkezdtem tőle tanulni és párhuzamosan Zentai Annánál is. Annánál 2023 decemberében asztrozófus végzettséget szereztem, Zolinál még folytatom természetesen.

De nem is a végzettség, hanem az egész szemlélet az, ami nagy hatást gyakorolt rám. Eddig sem éreztem magaménak a „megmondom az okos tutit” másoknak és azt kezdenek vele, amit akarnak hozzáállást, amit aztán a coaching szemlélet szintén továbbvitt, ez az asztrozófus szemlélet is teljesen abba az irányba terelt, hogy jó kérdésekkel az emberek önismeretét és önreflexióját támogassam. Hiszen mindenkinek a saját maga belső igazsága az, amit megtalálva lehet boldog, kiteljesedett ember.

A következő év meghozta számomra az Access Barst, amit számos kis tanfolyam is követett, így egy újabb eszközzel, módszerrel bővült a blokk oldás palettám. Rájöttem, hogy van egy olyan lehetőség is, amikor nem feltétlenül kell az elakadásokról, blokkokról beszélni, hanem csendben, lágyan, pihentetően is el lehet érni a könnyedséget. És az a legszebb az egészben, hogy nem zárja ki egyik a másikat. Beszélni a dolgokról, tudatosan tenni értük, felhozni a mélyről elakadásokat szuper jó és egy csodás Bars kezeléssel ki lehet könnyíteni, fel lehet gyorsítani, el lehet pucolni még olyan nézőpontot, amik mélyen még mindig blokkolnak.

Nem mondom, hogy teljes a palettám, mert már most vannak a jövőre nézve terveim, hiszen ez az év a 2024-es ismét egy nagy mélyülést is hozott nekem az önismereti utamon. Látom azt, hogy mennyire változik az életem napról napra, azt pedig tudom, hogy minden megélésemet, fejlődésemet annak szolgálatába állítom, hogy könnyebb legyen azoknak, akik rám találnak.

Hiszem azt, hogy akinek dolga van velem és dolgom van vele, meg fog találni valamilyen formában!

A zárt Facebook csoportomban írok az ide kapcsolódó időminőségről is. Gyere és olvasd el! Itt tudsz jelentkezni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, aki esetleg most pont olyan helyzetben van, hogy szüksége van egy kísérőre.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a főoldalon.

Kapcsolódó bejegyzések