fbpx

Teremtés és önismeret

Most mindennél fontosabb a tudatosság és az a tudás, hogy mindent az életedben te magad teremtesz.
A Vénusz és Jupiter kvadrát fényszöge pontosodik most, az önismeret és a tudatosság most olyan fontos az életünkhöz, akárcsak a víz.

Vénusz a kapcsolatok, teremtés, vágyaink, a harmónia hordozója az Oroszlán jegyében hátrál, erősítve a teremtő energiákat, az egyenes gerincű, állhatatos, saját életéért felelősséget vállaló és erőit uraló embert. A Jupiter az isteni rend és bölcsesség, az elfogadás, a tanítások jelképeként a Bika jegyben pedig az anyagban megjelenést segíti.
A kvadrát kapcsolat pedig megvalósítást jelent, hogy most van itt az ideje megálmodni és meg is valósítani azt a jövőt, amit magunknak elképzelünk.

Nem holnap, nem majd akkor ha… hanem MOST!

A türelem és kitartás azért ott van, de most haladhatunk azért, a szívünk megsúgja, hogy mi az igazi a számunkra, mi az, ami felé irányt kell vennünk.
Kedden (08.22) délután pontosodik be a fényszög, addig már bőven cselekedhetünk, s közben a Jupitert még Szaturnusz Mester is megtámogatja egy varázslatos fényszöggel.

A két Bölcs a szeretetet és a tapasztalatot hozza össze: tudatos figyelem magadra, az önvalódra. Ne foglalkozz azzal ki mit gondol, légy önmagad, légy az, aki VAGY!

A hogyanokra keressük meg a választ együtt a szeptemberben induló önismereti csoportban.

Gyere el az online beszélgetésre 2023. augusztus 22-én 18.00 órakor, hogy megmutassam mit tervezek.

Kapcsolódó bejegyzések