fbpx

Telihold és tízmilliószoros nap

Ma egy olyan Telihold van 15.54-kor, amely hatalmas erőt ad a gyógyuláshoz, a teljes átminősüléshez.

Ráadásul ma egy 10 milliószoros teremtő nap is van, szóval csak a pozitívra, előre mozdítóra gondolni és cselekedni.
Remélem ti is érzitek ezt a csendes, de hihetetlenül erőteljes energiát. Én érzem a bőrömön és a bőröm alatt is, mintha a sejtjeim zsiborognának, átalakulnának.
Ez a telihold a Nyilas jegyben születik meg, ami okozhatja fizikai szinten ezt a „kiugrok a bőrömből” jelenséget. Itt most nem kell feltétlenül a mi szóhasználatunkban az örömre asszociálni, inkább ez a pezsgés, emelkedés, menni, csinálni, amikor nem tudsz 2 percig a fenekeden maradni, hanem itt is lennél és ott is. Ezek azok a távlatok, amit a Nyilas be tud járni.

Mindez a Skorpió csillagkép ollójánál az égen azon a helyen, ahol elkezdődhet az átalakulás, ahol szó szerint levághatjuk magunkról jelen esetben érzéseink által azokat a dolgokat, személyeket, helyzeteket, szokásainkat is akár, amelyek nem szolgálnak minket.
Ez az elengedési folyamat most hatalmas változásokat hozhat, hiszen a telihold energiájával állhatunk neki. Ugyanakkor megélhetünk szélsőségeket is érzelmi szinten, de a változás, amely belül indul el szinte elkerülhetetlen. A mély érzelmeinket bátran meg lehet most élni, mondjuk ki, sírjunk, nevessünk, mindennek van most helye, szabadítsuk fel magunkat bátran. Ha éppen valakin a hiszti tör ki, inkább azt figyelje meg, hogy miből fakad. Milyen sérült rész, milyen félelem áll a háttérben és ezt a lélekrészt kell megölelni, gyógyítani.

Nagyon érdekes a képlet, a Hold szemben áll a Nappal és a Nap után sorakozik fel a Vénusz, Jupiter, Uránusz és Merkúr, mindez a 2. és a 8. életházakat köti össze. Mélyre menni és átalakulni, de olyan módon, hogy ebből egy termékeny új én tud megszületni.

Vénusz hozza a kapcsolatokban való átalakulást, legyen ez elengedés vagy szintlépés, hiszen megláthatjuk, hogy a bennünk és a tükörként működő társunkban (vagyis bennünk tudat alatt) milyen energiák munkálkodnak még, amit gyógyítani kell. Tudunk-e szintet lépni vagy elindul az elengedés folyamata. Ez most egy hangsúlyos téma mindenki életében, nem feltétlenül párkapcsolatban, lehet bármilyen más kapcsolat, amelyben most észrevehetünk játszmákat, de észrevehetjük a szépséget, harmóniát, együtt alkotás, teremtés örömét is.
Ez az égi állás minden olyan törekvést támogat, amikor tovább szeretnénk lépni egy helyzetből, kapcsolatból, mindenhonnan, ami a múlt, elhalt vagy már méltatlan, már nem azt szolgálja, hogy felfényesedjünk.

Amit még mindenképp meg kell említeni, a Nap – Hold másik aspektusa az Apa – Anya minta. A két égitesthez a Plútó kapcsolódik a IV. életházból, így erőteljesen megjelenhet a hozott családi minták átalakítása is, első sorban apai – anyai vonatkozásban. Ráláthatunk olyan működéseinkre, ami vagy azonosulásunk vagy pedig ellenállásunk miatt nem a miénk. Amikor vagy azért maradunk egy helyzetben vagy csinálunk valamit, mert a szülői mintával azonosulunk és visszük tovább vagy pont ellenkezőleg ellenállunk a mintának és „csakazértsem” úgy működünk.

Mindkettő azt eredményezi, hogy kívül van az a referencia pont, aminek belül kellene lenni. Valakivel azonosulva vagy ellenében cselekedni elveszi a fókuszt arról, hogy ÉN KI IS VAGYOK VALÓJÁBAN.


NEM KELL a generációs mintákat ismételni! Akkor tesszük a legnagyobb jót magunkkal, a felmenőinkkel és az utódainkkal, ha megtörjük a mintázatot, ha magunkat választjuk szívből.

Ehhez most minden adott, a csillagok áldása itt van velünk, különösen ezekben a napokban!

Kapcsolódó bejegyzések