fbpx

Telihold – 2022.07.13.

Amikor a Telihold ráerősít az Új holdhónap üzenetére…

A kelőponton áll a Hold, ugyanúgy, mint az Újholdnál, csak most a Plútóval együtt. Új kezdet erősödik, hatalmas (lelki)erőt, szenvedélyt jelez, de az önérvényesítés, akárcsak Újholdkor, most is erőteljes lehet – persze ezt jól kell használni, nem tiporva!

Szemben velük a Nap a Merkúrral együtt a nyugvóponton. Kapcsolataink kerülnek megvilágításba, a megfelelő, világos és szeretetteljes kommunikáció fontosságát hangsúlyozva. Lehetséges és kívánatos az átalakulás, a kapcsolatok felszabadítása. Nagy lelkierővel egyébként most rendeződhetnek viszonyok, főleg a családon beüli átrendeződéseknek van itt az ideje. Az előző írásomban említett Uránusz energiáit a családra lehet most fordítani, tisztázni, felszabadítani.

Befelé figyelve megkaphatjuk azokat a sugallatokat, álmokat, amik segítenek az ÉN-TE viszonyát rendezni: mindenki a saját ÉN-jéhez fordul figyelemmel, szeretettel és egyensúlyba kerül a TE már rendeződik is, a belsőt tükrözi majd vissza.

Telihold utáni 2 hétben érdemes elengedni, megengedni.

Kivel kell rendezned a kapcsolatodat?

Mióta halogatod?

Mikor teszed meg az első lépést?

Mi lesz az?

Ha tudok segíteni, keress meg: többféle képpen is tudlak támogatni. Első konzi díjmentes, nincs veszteni valód. Beszélgessünk! ❤

A zárt Facebook csoportomban írok az ide kapcsolódó időminőségről is. Gyere és olvasd el! Itt tudsz jelentkezni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések