fbpx

Szaturnuszi üzenetek

Nyugati asztrológusok által gyakran „nagy szerencsétlenség bolygója” névvel illetett planétánk bizony nagyon sok olyan tulajdonsággal rendelkezik (hülye megfogalmazás, csak nem akarok folyton magyarázkodni) ami nélkül az én megfogalmazásom szerint elfolynánk, mint a tehénsz@ar.

Ő a mi naprendszerünk utolsó szemmel is jól látható bolygója. Ezért is a küszöb őre, utána már a transzcendens bolygóink keringenek. Esténként szépen fénylik az égen, jelenleg a Halak zodiákus jegy első foka körül és a Vízöntő csillagkép közepén halad.

De az amit most „üzen”, ami most itt a Földön zajlik és az égről leolvasható, az a következő:

Mik az igazi értékek az életünkben? (Bak jegy ura)

Vedd észre és örülj az apró csodáknak, amiket természetesnek veszel.

A lényegre figyelj, akkor látod meg az igazi értékeket.

Ami tudásod van a tapasztalásból, azt működtesd, használd.

Légy türelmes, de ne halogass, akkor tedd meg, amikor érzékeled, hogy itt van az ideje.

Tiéd a felelősség, mert te vagy az okozója, az elszenvedője a dolgoknak így csak te tudsz változtatni rajta

Fogadd el az élet áldásait, ajándékait (nincs előjel, mindent fogadj, ami jön – ez azt jelenti, hogy fogadod, átszűröd magadon és ami veled rezeg azt használod, nevelgeted – ez a Bakkal szemközti Rák jegy)

Mi az, amit nem értékelsz?

Mi nem áramlik, mi nem működik, miért nem vagy hálás?

Izgalmas kérdések és gondolatok, igaz? Csak menj rajtuk végig még egyszer, gondold végig egyesével és hagyd egy kicsit ülepedni. Jönnek is majd a válaszok, a gondolatok.

Szerdán (nov.22) délután 3 óra körül a Nap a Nyilas jegyébe lépett, egyre mélyebben vagyunk az év körén és a belső saját mélységeinkből (Skorpió) most már az isteni minőség felé nyitunk és kapcsolódni vágyunk. A Skorpió csillagkép ollójánál járva most levághatjuk magunkról a felesleget: ami már nem működik, csak nyűg és teher. Legyen az kapcsolat, szokás, tulajdonság, helyzet.

Kapcsolódó bejegyzések