fbpx

Spirituális Választechnika

Mindannyian spirituális lények, szellemi létezők vagyunk, ilyen értelemben végtelenek, idő és tér korlátai nélkül. Akik viszont azt választották, hogy megnyilvánulnak fizikai testben is – te is és én is – mind-mind megoldandó feladataink vannak, megtapasztalandó érzések, helyzetek sora áll mögöttünk és még előttünk. Van tehát a jelen fizikai testünk korlátja és a végtelen aspektusunk, amely időn és téren át örök. Az alap, hogy a fizikai testünkkel kapcsolatban vagyunk, tápláljuk, cselekszünk, megtapasztalunk vele dolgokat.

És mi van a folytonos, az örökké létező részünkkel?

Ezt a részünket tudatalattinak nevezzük, ide kerülnek be azok a tartalmak, itt futnak azok a programok, amelyeket hozunk magunkkal. Nem csak kisgyermek korból, hanem már sokkal régebbről, más életekből is.
Mindez akkor válik nagyon fontossá, amikor ha nem vagyunk teljesen elégedettek az életünk különböző aspektusaival, területeivel. Sokszor gondolhatjuk vagy érezhetjük úgy, hogy többet, jobbat, mást szeretnénk, esetleg mást érdemelnénk. Ezek a vágyaink és céljaink azonban gyakran nem tudnak megvalósulni. Egyszerűen úgy élhetjük meg, hogy nem sikerül.

Foglalkoztam már a blogon azzal a témával, hogy hogyan érhetünk el valamilyen célt – ha úgy tetszik hogyan lehetünk sikeresek valamiben. Ehhez az szükséges, hogy cselekedjünk, a cselekvéshez döntés szükséges, a döntést pedig akkor tudjuk meghozni, ha megfelelő mennyiségű és minőségű érzelmet rakunk mögé és persze még előtte kigondoltuk, hogy mit is szeretnénk.

Ez tulajdonképpen egy sikeres coaching folyamatnak is a lényege:
1. szeretnél valamit elérni – kigondolod a MIT
2. motivációt keresünk hozzá – érzelmeket rakunk mögé, hogy igazán akard, hogy végig meglegyen a MIÉRT
3. eldöntöd, hogy akkor megcsinálod – az érzelmek miatt tudsz döntést hozni, ha „csak agyból” dolgozol nagyon megnehezíted a dolgod
4. cselekszel – itt jön a HOGYAN
5. sikerrel jársz (vagy nem, de akkor is van tapasztalat és lehet más úton éred el a célod, más HOGYANT kell választani)

Amikor már sok-sok HOGYAN-on vagy túl...

… akkor valami gyanús lehet, hogy akárhogy próbálod, beleteszel mindent, mégsem jársz sikerrel.

Itt jön az SVT nagyszerűsége. A tudatalattiban tárolt üzenetek, tartalmak, programok és a hozzájuk kapcsolt energiák (érzések) tudják meggátolni a sikerességedet a tudatosan vágyott célok elérésében. Tehát a megoldás nem a tudatos HOGYAN-ban rejlik, hanem a tudatalatti MIÉRT-eknél (az érzéseknél) keresendő.
Érzelmek, érzések, nézetek: más életekben átélt helyzetekhez köthető érzések, energiák, fogadalmak, amelyek velünk vannak és adott esetben akadályoznak bennünket tudat alatt. Ha tehát sikert akarunk elérni egy olyan témában, amiben eddig sikertelennek tartjuk magunkat, akkor a tudatunk tartalmát szükséges megváltoztatnunk.
A gyermekkorban „betáplált” programokról 
csak röviden annyit összefoglalóan, hogy kb. 6 éves korunkig sokezer ilyen mondatot kapunk első sorban szüleinktől, de minden más tekintélyszemélytől is. Ismerjük ezeket: „Nehéz az élet”, „De buta vagy!”, „Sok pénzt csak vérrel, verejtékkel lehet keresni”, „A férfiak mind szemetek”… stb.

A spirituális lényünk (Lelkünk) programjai pedig előző inkarnációkból származnak, ezeket érjük el az SVT segítségével.
A Spirituális Választechnika egy rendkívül hatékony és szelíd energetikai módszer. Egy inga és egy ingatábla-készlet segítségével a spirituális dimenziókban, magával a Lélekkel, illetve a Szellemi Létezővel dolgozunk, összekapcsolódva a Felső Énünkkel. A rendszer lehetővé teszi a tudatalatti elme és a Lélek-feljegyzések pontos és alapos vizsgálatát, és az így megtalált negatív, az életet korlátozó, romboló programok, energiák eltávolítását. A folyamatban ezen megtalált és eltávolított programokat új, pozitív, az életet támogató programokkal és energiákkal való helyettesítjük.
A Felső Én képes a Léleknek és a Szellemi Létezőnek megtanítani azokat a leckéket, amelyeket leszületéseiből már meg kellett volna tanulnia. A Lélek így feljebb léphet, magasabb rezgésszintre, tudatossági síkra emelkedik.  és szükségtelenné válik számára, hogy az inkarnációs síkon az előző életei miatt kelljen küszködnie. Más szóval: a Lélek szabaddá válik a múlt terheitől, és lehetővé válik számára egy kiteljesedettebb, harmonikusabb élet megteremtése.

Milyen előnyei vannak az SVT-nek más spirituális technikákkal szemben?
Nagyon sok módszer van a korlátozó hiedelmeink, mintázataink, futó programjaink átírására. A legtöbb ilyen a tudatos elmével dolgozik, ami rengeteg időt elégethet az életünkből, akár évekig is húzódhat. Az SVT-ben, mi megkerüljük a tudatos elmét és az egót, közvetlenül a tudatalattival és a belső vezettetésünkkel dolgozunk. A problémáknak így a gyökerét találjuk meg és oldjuk fel. Nem jelenti, azt, hogy varázsütésre minden megváltozik! A tudatos énünkkel is kell dolgozni, de sokkalta könnyedebben fog menni ez a munka. Egy próbát minden esetre megér, mielőtt hosszú évekig tartó terápiába kezdenénk.

Mi NEM SVT?
Nem jóslás.
Nem foglalkozunk szerelmi és egyéb oldásokkal és kötésekkel.
Nem szerzünk másokról információt.
Nem végzünk orvosi tevékenységet, azaz nem diagnosztizálunk, nem végzünk kezelést, nem írunk fel gyógyszert, tehát az SVT tisztítás nem helyettesít semmiféle orvosi vizsgálatot, eljárást, kezelést.

Hogyan zajlik egy tanácsadás?

0. lépés egy fél órás, díjmentes beszélgetés
Ez kizárólag online vehető igénybe (Messenger vagy Skype). Célja, hogy egy kicsit megismerjük egymást, elmondod a problémádat, én elmondom a szükséges tudnivalókat, megnézzük mennyire van köztünk összhang. Nagyon fontos, hogy sem neked, sem nekem semmilyen további kötelezettséggel nem jár ez a beszélgetés.

Nálam az SVT tisztítást / tanácsadást megelőzi egy ön- és sorsismereti elemzés (1,5 – 2 óra)
Az asztrológia nekem a diagnózis eszközöm. Általa látom, hogy aki kérdez hol áll most az életében, milyen szinten van és minek van itt az ideje az életében. A szint itt nem alacsony vagy magas, semmiképp nem minősítés. Nem hasonlítok senkit sem magamhoz, sem másokhoz. Értelmetlen, hiszen mindenkinek más az életfeladata. Ez egyszerűen egy szükséges rálátást ad nekem a kliensemre.

Ezután következhet az SVT energetikai tisztítás (1,5 – 2 óra)
Megkeressük, hogy honnan erednek az elakadásaid, kioldjuk őket és átalakítjuk a tudatalattidban lévő korlátozó hiedelmeket, fogadalmakat, meggyőződéseket. A tisztítást a te Felső Éned végzi el a tudatalattidban. A generációs mintákat is át tudjuk írni.
Azért, hogy a tudatos elméd is dolgozzon, útmutatást, tanácsokat kapjon és elvégezze a szükséges munkát, a Bach virágesszenciák leírásaiból és a Ji-King bölcsességéből is merítünk. Ez azért elengedhetetlen, mert mégiscsak a hétköznapokban élünk, tudatunknak szüksége van olyan kézzel fogható gondolatokra, ami által képes leszel változtatni a viselkedéseden, amely hatással lesz az életed minden területére. Változnak a kapcsolataid, körülményeid, változik az életed.

A két konzultációt lehet egyben és külön-külön is igénybe venni.
Én azt gondolom, hogy jobban feldolgozható, ha két külön alkalomra osztjuk. A legtöbb esetben az asztrológiai elemzés során elég sok minden tisztul. Lehet, hogy amit problémának gondoltál eddig, azt belátod, hogy nem az, vagy feloldódik a beszélgetés során magától. Az is gyakran megesik, hogy teljesen más szemszögből látod magadat, így teljesen más kérdéseid merülnek fel a továbbiakban.
A két konzultáció közötti időben is tisztulnak, ülepednek a dolgok és amikor visszatérsz az SVT alkalomra, akkor már sokkal célzottabban, nagyobb rálátással tudsz kérdezni.

Mindkét konzultáció megtörténhet az online térben és személyesen is nálam, Budapesten.

Minden szolgáltatásommal kapcsolatban itt találsz további információkat.