fbpx

Spirituális Választechnika (SVT)

Többször említettem a Facebook oldalamon és a csoportban, vagy Instán is, hogy januárban SVT haladó tanfolyamon veszek részt. Az alap tanfolyamnál ez sokkal többet ad, tágítja a lehetőségeket és elkezdhetek dolgozni kliensekkel.

Na de mi is az az SVT?

Spirituális Választechnika.
Sokan inga lóbászásnak látják, de természetesen ennél sokkal-sokkal többről van szó. Nekem nagy felismeréseket hozott és megerősített abban a hitemben, hogy az életünk nem valamiféle véges dolog „tól – ig”, nem csak a fizikai világunk van, hanem egy egész más Szellemi létezésünk.
Ennek a Szellemi létezésünknek van kihatása a fizikaira, csak az végtelen, emez meg korlátos. Beleszuszakolódni egy testbe biztosan nem kellemes. Szükséges mindig kihangsúlyozni azt, hogy igenis a fizikai létünk nagyon fontos, mert igazán itt tudunk kiteljesedni, megoldani dolgokat, bukdácsolni, tapasztalni. Enélkül nem lenne értelme semminek, hiszen csupán szellemi létezőként csücsülnénk a nagy teljességben és dög unalom lenne a tökéletesség.

Robert E. Detzler, a módszer kifejlesztője így foglalta össze a teljesség igénye nélkül:
„Az SVT eszközt kínál ahhoz, hogy megtekintsük és átválogassunk tudatalatti elménk tartalmát. Módot nyújt arra, hogy megtartsuk ami jó, pozitív és építő, s kidobáljuk a felesleget.”

Kicsit bővebben néhány gondolat:

Az SVT egy spirituális energiákkal foglalkozó módszer, ami támogathat abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk és megoldjuk.

Mindenkinek van tudat alatti elméje, amihez a hozzáférés nem olyan egyszerű, mint a tudatos elménkhez. A tudat alatti elmében lévő programok és energiák, melyeket igen magas arányban előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használunk, hogy az életünket gátló diszharmonikus programokat beazonosítsuk, majd tisztítsuk Felső Én (a tudatfelettes) támogatásával. Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből és a tudatalattiból tisztítja.

Az Akasha krónikában szerepelnek a teremtéstől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl – előző-jelen-eljövendő életek – átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései.

Változást azonban csak akkor érhet el a kliens, ha tiszta szándékból szeretné azt és mindent meg is tesz ennek érdekében minden szinten. Csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához.

Az SVT abban támogathat, hogy előző vagy jelen élet beli blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.
Az SVT egyszerű, gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget, problémát képes legyen átértékelni.

Kapcsolódó bejegyzések