fbpx

Spirituális coaching

Létrehoztam egy privát facebook csoportot azzal a céllal, hogy egy mély hittel és bizalommal teli támogató közösség legyünk. Elsődleges szerepet kap a spriritualitás kinek kinek a saját hite szerint, de a lényeg a SZERETET, az ELFOGADÁS és az ebben való kiteljesedés.

Célom, hogy aki szeretne velem tartani az aktívan vegyen részt beszélgetésekben, tudjunk egy közösségben létezni, a lényeg, hogy mindenki fejlődhessen és ahogy ad, úgy kapjon is.

Amit én hozok a közösségbe: asztrológia és tarot, mindehhez én hozzáadom a coaching szemléletet, vagyis megoldásokra törekedve igyekszem majd terelgetni a csoport útját.

Nem célom “jósdát” nyitni, nem célom ál spiritualitást közvetíteni, semmilyen maszlagra, ámításra nem vagyok vevő, szintén nem pályázok valamiféle guru szerepre.

Azokkal az energiákkal szeretnék foglalkozni, amik előre visznek minket: etikusan, szeretettel, tisztelettel és elfogadóan. Azt szeretném, ha itt mindenki jól érezné magát és építené a saját személyiségét és életét a saját tempója, habitusa szerint.

Valahogy úgy képzelem, hogy most létrehoztam egy kalapot, amibe elkezdek belepakolni értékeket és bízom benne, hogy az ittlévők nem csak kivesznek, hanem egy idő után szintén belepakolják a saját spiritualitásuk darabjait, értékeit.

A csoportba itt tudsz jelentkezni: Melingo spirituális coaching csoport

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések