fbpx

Skorpióságok

A Nap, a Merkúr és a Mars is a Skorpió jegyében van most, ezzel a mély és gyökeres átalakulások idejét éljük.

A szemközti Bika jegyben álló Jupiter és Uránusz azt mutatja, hogy a belső átalakulásunk bizony az anyagban is képes lesz megjelenni. A Szaturnusz a Napot segítve – mikor a Skorpió jegybe lépett – az idő bölcsességét hozta, vagyis a változásaink, változtatásaink tartósak, időtállóak is lehetnek.

Ha most okosan követed a szíved szavát, akkor olyan jövőt teremthetsz magadnak, amire mindig is vágytál. A Nap – Mars – Merkúr mind átvonulnak először a Jupiter, majd az Uránusz szembenálláson és megmutatják azt, betekintést nyerhetsz, sugallatot, megérzést, bevillanást láthatsz abból, amit ha teremtesz, elérhetsz. Mindez akkor fog megvalósulni, amikor majd a Jupiter és az Uránusz együtt áll majd 2024-ben.

Éppen ezért MOST kezdd el teremteni az életed egy mély, belső indíttatásból, önként kezdd el cselekvően leválasztani magadról azokat a dolgokat, személyeket, helyzeteket, tulajdonságaidat, árnyék részeidet, melyek nem illenek az általad elképzelt jövőképbe. ezerszeresen megtérül majd neked, ha elébe mész a dolgoknak. Ezek a folyamatok már évek óta zajlanak, most ismét talán könnyedebben teheted meg, illetve a Mars jelenléte segít, erőt ad arra, hogy kitörj a korlátaid közül. Egy a fontos, hogy cselekedj és bátran húzz határokat.

Kapcsolódó bejegyzések