Pozitív gondolkodás 4.

Járj nyitott szemmel és tanulj életed végéig!

Nyitottan, befogadóan, mindig új ismeretekre éhesen élj. Lehet a cél a szakmádon belüli maximális tudás megszerzése, lehet mindig új területek felé kacsintani is, a lényeg, hogy tanulj, olvass. A szellemileg fitt ember jó társaság, mindenkivel szót ért, mindenféle témában tud beszélgetni, kapcsolatai szerteágazóak.

Bocsáss meg!

Magadnak első sorban, ne hibáztasd magad a rossz döntésekért. Az is te vagy, abban az adott pillanatban te azt tartottad a megfelelő lépésnek. Engedd el, tanulj belőle. Bocsáss meg azoknak, aki bántottak téged. Ők is akkor és ott azt tartották helyesnek, a tőlük telhető legjobbat adták. Ha ez a legjobb is valami nagyon rossz volt, akkor az az ő bajuk, hogy csak ennyire képesek. Neked nem kell ezeket tartogatni, hiszen csak visszahúznak. Le a súlyokkal, szárnyalj inkább!

Legyél hálás!

Mindenért amid van, amit tudsz, amit kaptál.

Ismered ezt az idézetet?

“Kimentem a lelkek piacára, és kipakoltam 
minden problémámat, hátha megveszi valaki. 
Mikor körülnéztem, és megláttam a többiekét, 
összecsomagoltam, és boldogan hazamentem.”
(Garamota)

Ki vagy mi a boldogságod legnagyobb akadálya?

Te teremted a korlátaidat, olvasd csak el az előző 5 bejegyzésemet. Viszont a jó hír az, hogy te is tudod ezeket a korálotokat elhárítani, a falakat ledönteni. A megfelelő technikákkal hatékonyan, gyorsan, ha megvan a célod és dolgozol érte bármit elérhetsz.

Egyszerűen légy önmagad és élvezd az életet!

Kérheted a közvetlen segítségem konzultáció formájában vagy jelezd egy üzenetben, hogy szeretnéd kedvezményes áron (990 Ft) megvásárolni a 3 alkalmas Cél a Boldogság! Online Minikurzusomat, amelyet 5 naponta küldök neked példákkal, feladatokkal.

Cél a Boldogság!
www.melingo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük