fbpx

Péntek reggeli női csoda

Ma reggel a Szaturnusz és a Vénusz kapcsolata fog bepontosodni. Nőiségünket tudjuk harmonikusan megélni, de kapcsolataink, pénzügyeink is harmonizálódhatnak. Ebben a kapcsolódásban a Nap is ott van, hiszen együtt halad most a Vénusszal, vagyis nőiségünkben most teremteni tudunk.


Fontos szó az egyensúly, mert a Hold is szépen beleúszik ebbe a kapcsolódásba, harmóniát hozva. Ma egy igazi csoda napunk is lehet akár. Szépítkezzünk, érezzük a nőiségünk hatalmát. Persze nem hatalmaskodóan, játszmázva, hanem a szépség és lágyság, a puhaság és szeretet megnyilvánulásában.


A Szaturnusz mindehhez az időt teszi hozzá, vagyis meg kell látnunk az értéket a kapcsolatainkban. Amelyek ma is, holnap is és mindig értéket képviselnek.
Stabilitást hozhat a kapcsolatba. De ez nem pottyan az ölünkben. Dolgozni kell rajta, dolgozni kellett rajta az elmúlt hónapokban, években. Ez a munka viszont most beérik, amennyiben a belső korlátainkat, hiedelmeinket meghaladtuk.


Szabadnak lenni és szabadon hagyni, ez az új kapcsolati minta. Ez nem a szabadosság, de a Szaturnusz arra hívja fel a figyelmet a Vízöntő jegyében, hogy engedd meg magadnak a szabadságot és a szabadság alapvető joga a másiknak is. Ez csak a felelősséggel együtt értelmezhető.


Minden este fent van az égen a Szaturnusz a Vízöntő csillagai alatt. Szabad szemmel is jól látható. Az idő ura ott van és vigyáz minket, energiái kézzel tapinthatók szinte.
SZABAD VAGY!
Ugyanígy a Jupiter is ott van, sokkal fényesebben, a Halak csillagképben, az egységélményt üzenve nekünk.
Olyan 9 óra környékén DK-i irányban a Jupiter az a szép fényes, ha felnézel, a Szaturnusz tőle „jobbra” kicsit a horizonthoz közelebb, már inkább déli irányban.

Kapcsolódó bejegyzések