fbpx

Péntek 13 🍀

Babonásoknak jó vagy rossz, ki-ki döntse el maga: fekete macska, létra alatt átmenni, négylevelű lóhere, kéményseprő… egymillió kis hit és hiedelem köthető ide.
Egy dologra emlékszem konkrétan péntek 13 kapcsán, olyan 20 évvel ezelőtt egy ilyen napon áztatott le a szomszéd 🤣
A nappali és a fürdőszoba kapcsolódásánál kb 4 tenyérnyi részen ütött át a víz. A folt pár héten belül már csak egy halvány folttá szelídült, majd még néhány hét múlva csak mi láttuk, akik tudtuk, hogy ott van.
Ehhez képest a társasház biztosítója által megítélt kártérítés egy nagy összeg volt. Nem emlékszem pontosan a részletekre, de arra igen, hogy csak lestünk a férjemmel. 😎
Szóval most nyertünk vagy veszítettünk ezen a péntek 13-án?
*
*
Minden esetre ha megnézzük a tarotban például a Halál lapja a XIII., ami persze csak képletesen értendő… valami elmúlik, de ebből születik is valami új. Olyan ez, mint Skorpióként lemenni a padlóig, majd leporolva magad megerősödve talpra állni és elindulni újra.
*
Az energiák is efelé mutatnak, majd az Újhold 21-én is különleges lesz.
*
Engedd szárnyalni magad, azt tedd hozzá a nagy közöshöz, hogy jól vagy, rendben vagy, te magad vagy.
Ha egyszer átbillen a kritikus tömeg ebbe az irányba, na akkor lesz nagy változás és igazi felemelkedés. Ha mindenki csak magát szedné rendbe és a rend és a szeretet energiáját sugározná az Univerzumba, akkor az Univerzum is ezt tükrözné vissza.
@mindenki aki ezért tesz napi szinten legyen tudatában, hogy csodát tesz!
*
Én ma nagy hálát adok a klienseimnek. Rengeteget tanulok tőletek, minden egyes nap átélem veletek azt, hogy van remény és működik ez a csodás élet!
És azért is dolgozom tovább, tanulok, adom tovább a gondolataimat és a tudásomat, hogy ez minél inkább így legyen.
*
Az átalakulás úton van és megállíthatatlan.
Sokkal jobb szabad akaratból választani a fejlődést, mint kényszerítve lenni elviselhetetlen helyzetek, személyek vagy akár betegségek által.
*
Csodás hétvégét mindenkinek! 💕

Kapcsolódó bejegyzések