fbpx

Párban járnak

… tippek az elkövetkezendő néhány napra

Na neeeem, nem a Valentin napról írok, ahogy azt a hírlevelemben is olvashattad.
*

Az égen alakultak ki párocskák most együtt:
Nap – Szaturnusz
A Vízöntőben most kiváló alkalom a tisztánlátásra, tisztázásra, a munkára önmagaddal. Amire most rálátsz, hiszen a Nap megvilágíítja, azt a Szaturnusz koncentrációjával, fókuszáltságával jobban tudatosíthatod.
*
Éjfélkor pontosan a budapesti horoszkóp IC pontján állnak. Gyökereink, felmenőink, családunk. Itt tesszük fel a kérdést, hogy honnan jöttünk? Jelenti az OTTHONt is.
Ha éjfélkor már alszol, akkor felkapcsolódsz az égi feledhez és gyógyítod a múltat, álmodhatsz arról, hogy mi a helyes út.
A múltat egyrészt értheted a régmúltnak is, a generációk, felmenők értelmében, de jelenti a teljes előző napodat is, hiszen az is a múlt.
Mindig tiszta szívvel, megbocsátva, nyugalomban térj nyugovóra!
*
Reggel 7 órakor ér az Ascendensre: ez az énünk, az ÉN VAGYOK részünk. Figyeld meg magad, hogy hogyan ébredsz, próbálj meg minél lelkesebben, jókedvvel, jegyezd le az álmaid, gondolataid, hogy mire vágysz a mai nap. Vagy tervezz, a Szaturnusz nagy segítség lehet ebben!
*
Délben az MC-n. Mi a megoldás? Merre tartasz? Szánj egy kis időt a jövőd tervezésére vagy tégy meg érte néhány lépést. Minden nap csak egy picikét!
*
Délután 5: a Descendensen vannak. Ő a tükör, a TE, a külvilág, a párod, a legnagyobb tanítód. Nézz bele abba a tükörbe bátran, mit mond rólad? Most megláthatod és ami még fontosabb tudatosíthatod, hogy hol kell változtatnod.


Merkúr – Plútó
Már távolodnak ugyan, a Plútó a Bak jelében, a Merkúr szalad előre, már a Vízöntőben van.
Változást hozni azáltal, hogy megbeszélünk dolgokat. Ezt üzeni ez az állás. És pontosan belevág az 1. pont gondolataiba. Amit meglátsz, észreveszel, arról beszélj, gondolkodj és változtass, ha úgy érzed már nem rezeg együtt veled.
A Merkúr a változás energetikáját viszi majd február 26-án a Szaturnusszal való találkozásba, majd március elején összeköti ismét a Nap és a Szaturnusz eltávolodott kettősét, majd utána eléri a Napot.
A gondolattal kezdődik minden, a gondolatnál sebesebb dolog nincs. Ezért fontos, hogy a gondolataink rendben legyenek, előrevivők, pozitív irányba mutassanak. Hiszen ahol a fókusz, ott az energia, ott a teremtés. Mindenütt bőség van, ahol a gondolataid vannak.
*
Vénusz – Neptunusz
Csodás együttállás, harmónia, kreativitás, érzelmek, ráérzések, elfogadás. Mindez a Halak jelében, ami még érzékenyebbé tehet minket.
Az irány viszont nem mindegy. Túlérzékeny, sértődős, hisztis vagy együttérző (NEM sajnálat!), segítő, teljes elfogadásban, megengedésben, szeretetben lévő.
Én erre mondom az, hogy FELADOM. Feladom a fénybe, az egységbe: itt vagyok, vagyok, aki vagyok és azt teszem, ami a dolgom. Elfogadom azt is, ha te másképp gondolod. Ez engem nem befolyásol, nem fog vissza, nem terel más irányba.
Találd meg te is, hogy neked mi az, amiben ennyire biztos lehetsz.
*
Még egy jó darabig Skorpió Ascendenssel indítjuk az éjfélt. Alváshoz az egyik legjobb, hiszen mélyen vagyunk, a legmélyebben önmagunkban. Az álmokban feltárulhatnak a titkok, amik azt mutatják meg, hogy ki vagyok én legbelül?
Mi a legbelsőbb (ön)szeretetemnek a titka?
Hol találom a belső biztonságomat?
Szembe vele a Descendens a Bika, ami hasonló, de a külső biztonságról, kreatív teremtésről szól. De látszik ebből is, ha bent rendben vagyok, akkor kívül is biztonságot érzékelek.
Az MC, a megoldás az Oroszlánban, vagyis ragyogj, mutasd meg ki vagy, vállald magadat. A következő héten már Szűz, vagyis a rendrakás ideje. Átlátni a feladatokat, hogy mi van már meg a változtatáshoz, mit kell még megtenni?
Milyen eszközökkel rendelkezem?
Hol kell még fejlődnöm?
Ez vonatkozik a támogatóimra is, hiszen nem kell egyedül megbirkózni mindennel. Kire számíthatok?
*
Ugye, hogy mennyire passzol a fókuszhoz is? Azt nézd meg mid van, lásd, ami még nincs és tegyél érte, hogy legyen.


*
Ne felejtsétek el, hogy márciusban az asztrológiai elemzés mellé 1 alkalom SVT konzultáció jár. Annak is, aki korábban járt már nálam. Aki pedig most jönne ne habozzon!

Kapcsolódó bejegyzések