fbpx

Önértékelés ereje

A napokban, ha jól érzed magad egyedül, kívánod egy kicsit a magányt, gondolataidba merülnél, akkor ne csodálkozz, ilyen irányúak most az energiák. Persze mindig van, aki erre jobban vevő és van olyan is, aki ilyenkor is inkább társaságban van és pörög. Az egyéni képletek erősen meghatározóak a megéléseinkben.

Az is lehetséges, hogy a belső otthonunk nyugalmáért teszünk most, de akár a külső otthonunk szépítése, kényelmessé varázslása van előtérben. Ugyanakkor, ha mi magunk vágyunk kapcsolataink tartalmasábbá tételére vagy akár önmagunk vágyunk töltekezésre, akkor engedjük ezt meg, csináljuk, élvezzük. Használjuk a szabad akaratot.

Erősödj meg abban, hogy tudod ki vagy, mire van szükséged és húzd meg a határokat. Ezt még megteszem, de ez már nem fér bele – itt a vége. Nem kell ennek egy agresszív, erő fitoktatásnak lennie, sokkal nagyobb erőt mutat a higgadt magabiztosság. Annál kiegyensúlyozóbb és nyugodtabb érzés nincs, amikor tudod mennyit érsz és hogy valójában nem hibázhatsz, ha önmagadat választod.

Kapcsolódó bejegyzések