fbpx

Nap – Uránusz együttállás

Öröm, felszabadulás, váratlan dolgok

Na nem biztos, hogy ilyen lufis ünnep lesz a mai és a holnapi nap, de mindenképp számíthatunk bolondságra, örömködésre, emelkedésre.

Az Uránusz a váratlan történések mestere, keresi, hogy mi van a megszokotton, a korlátokon túl. Legyen ez belső vagy a külvilág korlátja. Belefeszülni, akarni, most nem igazán előrevivő, inkább készülj a fordulatokkal teli eseményekre, rugalmas hozzáállással, humorral, megengedéssel. Másképp ez most nem megy.

Jöhetnek meglepetések? Igen!

Gondosan megtervezel valamit, de másképp sül el? Naná!

Ragaszkodsz egy bizonyos megoldáshoz? Biztos az visz az utadon?

Legyen az az alapfeltevés, hogy az Univerzum jobban tudja, hogy most éppen mire van szükséged. Nem passzivitásra szólítalak erre, hanem ráérzékelésre, hogy arra haladj, amerre az utad visz és ne ellene evickélj.

Kicsit ereszd el a túlzott kontrollt és persze másnak se hagyd, magadnak sem!, hogy kontroll alá kerülj.

Csinálj valamit ma másképp, ha amúgy is jó lenne valamin változtatni. Tedd ezt könnyedén és örömmel. Nem szokványos a megoldásod? Ez a zseniális Uránusz hatása, ami mindenkiben megvan.

Ráébredhetsz-e valamire, ami eddig rejtve volt? Bizonyám!

Ha fura ötleted van, meglátsz valamit, amit eddig nem vettél észre, feljön valami világosan, akkor jól nézd meg, tanulj belőle, ez a fejlődésed útja.

A cselekvés ideje van most. Vágj bele bátran, mert a függetlenséged, felszabadulásod lehetősége van úton. A megújulás útja ez.

Szintlépés. Ez még egy kulcsszó mostanra. Könnyedén és elengedve az akarást, csak áramlásban lenni. Befogadni mindent, megtartani ami együtt rezeg veled, továbbengedni, ami nem.

Ma ezt élőben is elmondtam a csoportban egy gyors bejelentkezésben. Két nap múlva Csoda Csütörtök élő bejelentkezés is lesz természetesen visszanézhetően.

Holnap jön az első személyes ügyfelem az irodába. Izgi nagyon!

Még mindig várom a név ötleteket a helyre. Az eddigi nyerő név nálam a melinGO Csodatér, de még nincs lezárva semmi. Akinek az ötlete nyer, vendégem egy Access Bars kezelésre. Ha nem tudnád mi ez, akkor a weboldalamon kiraktam egy oldalt tájékoztatásul.

Kapcsolódó bejegyzések