Mit teszel ma magadért?

Minden nap egy új lehetőség. Tegyél ma is valamit magadért.

Például kelj korábban, szedd össze a gondolataidat már reggel, sétálj, ne kapkodj. Mosolyogj a buszon, beszélgess valakivel, akivel nem szoktál.
Lépj ki egy kicsit a komfortzónádból. Ebédelj ma mással, ne a megszokott társasággal a munkahelyeden, csakazértis mosolyogj a morc kollégádra. Csinálj valami szokatlant.

Élvezd az éltető napsugarakat így szeptember vége felé, már nem sokáig kapjuk ilyen nagy dózisban.
Én például ma vérvételre mentem. Csak ellenőrzés, hogy minden rendben van e, viszont ilyet még nem csináltam. Gondoltam egyet az egyik este, amikor hazajöttem, mondtam a férjemnek, hogy menjünk el a háziorvoshoz és kérjünk egy ilyen rutin labor vizsgálatot. És elmentünk együtt, majd reggel a vérvételre is. Hazaérve össze is rogyhattam volna, hogy „na végre itthon”, vagy millió házimunka közül is választhattam volna, de aztán arra gondoltam, hogy ez fontosabb.

Test – lélek – szellem hármasság. Mindegyik fontos. Ápolni kell, gondoskodni mindháromról. Hétvégén jön a lélek és a szellem. Olvasás, családi buli, mind-mind feltölti az embert, de a fontos az, hogy jól érezzük magunkat minden szinten.


Te mit teszel ma magadért?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük