fbpx

Minden reggel…

.. tedd fel magadnak a kérdést : Mit teszek MA azért, hogy jobb legyen a holnap?
Ha cselekszel, a munkád, cselekedeteid gyümölcse nagyon szépen beérik.
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy milyen lépéseket kell megtenned ahhoz, hogy egy törekvésedet valóra váltsd? Folyamatosan figyeld a lehetőségeket és fontos, hogy megőrizd a lelkesedésed.

Hogy az érzelmi állapotodat és a rezgésedet emeld, holnap reggel, kívánj jót magadban mindenkinek akivel csak személyesen találkozol, még az ellenségeidnek is és mosolyogj, amennyit csak tudsz.
Nagyon szeretem ezt a gyakorlatot, mert azonkívül, hogy más embereket is megáldasz, te is sokkal jobban érzed majd magad estére.
A legjobb az lenne, ha ez a mosolygás szokássá válna az életedben.
Ha van rá lehetőséged, akkor mond ki az embereknek a jókívánságaid, úgy még erősebb lesz az energiája a pozitív rezgéseknek és még több szeretet tér majd vissza hozzád. A lényeg, hogy szívből, csillogó szemmel tedd.

Különösen ajánlom, ha rosszkedvű, enervált, fáradt vagy. Lehet egy kicsit erőltetni kell az elején, de biztosan tudom, hogy megéri.

Lehet sok mindenkinek meglepetést okozol, de hidd el, hogy mindenki örül a kedvességnek.

És miért pont te legyél a kezdeményező?

MIÉRT NE?

Sokkal több pozitív energia jut így vissza hozzád. És sose feledd, hogy minden belőled indul ki. Ha te emelkedsz, akkor a környezet kitisztul és ha folyamatosan szinten tartod magad, akkor biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb nem talál meg a lehúzó energia.

Végtére is érted te magad teheted a legtöbbet!

Kapcsolódó bejegyzések