fbpx

Milyen terheket rakjunk le?

Szaturnusz pihenőre tér, ma este (06.29) retrográd irányba fordul.

Már napok óta érezhető, hogy megállt az idő (idő = Szaturnusz), feljöhetnek bennünk olyan gondolatok, hogy valaminek lejárt az ideje. Pontosan ezt mutatja meg a Szaturnusz.

Mivel ő maga a karma is, a hátráló időszakban – egészen november közepéig – jöhetnek szembe olyan karmikus feladatok, amikről már azt gondoltuk, hogy megoldottuk.
Jönnek még tapasztalások vállalt terheinkkel kapcsolatban, megmutatkozik, hogy miket kellene letennünk.

Égi helyzete okán a visszaúszó Halacska alatt, a Vízöntő jövőbe ömlő vize felett egyrészt az összegzés, a visszatérés lehetősége van benne, hogy átértékeljük a feladatainkat, másrészt az is, hogy ha azt választjuk, akkor akár fel is szabadulhatunk alóluk.

Mi az, amivel még dolom van, mi az, ami már terhes számomra?
Lezártam már az adott sorsfeladatomat vagy még továbbviszem?

Az biztos, hogy a felszabaduláshoz, a szárnyaláshoz úgy vezet az út, hogy szobrászként lefaragom magamról azokat a tulajdonságokat, amelyek már nem szolgálnak engem. Változtatok magamon, hogy a világom is megváltozzon, hisz minden belőlem indul ki.
A Szaturnusz álló helyzete arra is inspirál, hogy állj meg, légy a jelenben, éld meg, tapasztald meg az életet.

Ebben segít, hogy szombaton a Mars és a Vénusz kapcsolódik egy szextil fényszöggel, táncolnak egymással, a Vénusz által kissé távolodva, de egész nap érezhetően.
Ez az emberi kapcsolatainkra van hatással, Bika és Rák jegy miatt a családi kapcsolatokban, párkapcsolatban érezhetünk harmóniát, illetve saját magunk női – férfi minősége is egyensúlyba kerülhet, lágyságot, könnyedséget élhetünk meg.

Vigyük ezt tovább, építsük be a most tapasztalt szépséget a mindennapokba!

Kapcsolódó bejegyzések