fbpx

Mi van akkor, ha jó úton vagy?

Izgalmas kérdés, ugye? Mindig arról beszélünk, hogy változtass, vártozz, vágd le magadról a már nem működő részeket… stb.

Na és ha most úgy érzed minden rendben?

A hátráló mozgást végző bolygóknál szoktuk mondani, hogy visszatérnek helyzetek, gondolatok, kihívások akár, hogy újra lehessen gondolni őket.

És ha most is arra jutsz, hogy amit választottál az rendben van, akkor hogyan tovább?

Sokan félreértelmezik az asztrológusok ilyen előrejelzéseit és sokan akkor is változtatni, küzdeni, elérni, másképp csinálni akarják az életüket, ha amúgy elégedettek vele.
Na itt jön az, hogy első sorban magadban bízz. Amikor azt mondom, hogy itt a lehetőség a változásra, akkor az nem azt jelenti, hogy minden áron KELL valamit másképp csinálni.

És ez tudod miért van?

Mert erre vagyunk kondicionálva, hogy folyamatosan elégedetlenek legyünk, többet akarjunk, mindenáron küzdjünk valamin.

Nem kell, ha azt érzed oké, akkor oké. SENKI az égvilágon nincs a te helyzetedben, semmilyen guru, vezető, tanító nem tudja megmondani, hogy neked mi lenne jó. Ez a SZABAD AKARATOD a te személyiséged, az utad szépsége.
Ma azt mondod oké vagyok, holnap meg előre akarsz lépni vagy irányt szeretnél változtatni. Az a lényeg, hogy az életed kormányosa te vagy.

És az is rendben van, ha valami mellett leteszed a voksod és az mégsem a tiéd és megváltoztatod a döntésed. Na és? Ki ítélhet meg ezért?

Vagy talán egy gyerekkori bevésődött mondat duruzsol, hogy légy kitartó, ne csapongj… a döntésedet bármikor jogod van megváltoztatni BÁRMIKOR!

A felismerések, az isteni bölcsesség súgása van a levegőben. De ne várd kérlek, hogy majd valaki kintről megsúgja, hogy mit csinálj és mit ne vagy hogy hogyan érezz, gondolkodj.
Belülre kell most figyelni. Ezen a hétvégén légy csendben, legalább néhány órára, ha lehet ne zavarjon külső zaj – telefon, tévé, ilyesmire gondolok első sorban.

Halld meg a belső hangod, ami nem más, mint a Felső Éned,a vezettetésed, az isteni feled, akihez bármikor kapcsolódhatsz és kaphatod az útmutatást.

Az önismereti csoportban ilyenekről is beszélgetünk ám, gyertek, szeptember 28. csütörtök 17 órakor kezdünk.
Mindenki kap egy SVT tisztítást ajándékba

Kapcsolódó bejegyzések