fbpx

Mi kellene ahhoz, hogy…

… azt válaszd, ami emel téged?

Ez a kérdés bukkant fel bennem, amikor ránéztem ma hajnalban a „csillagos égre” vagyis az asztrozófiai programomra (AstroSky). Aztán kutyasétáltatás alatt kicsit hagytam magam elveszni, hogy ráérzékeljek a Mars energiákra, hogy mit mutat nekünk azzal, hogy együttállásba kerül a Kos csillagkép legfényesebb csillagával, a Kos szemével, a Hamal csillaggal.

Ezáltal teljesen másképp indult a napom, épp ezért mindenkinek javasolni szoktam, hogy reggel csak egy pár percben is engedje meg magának, hogy ráhangolódjon a napjára. Az energiák hatással vannak ránk, körülölelnek minket ha akarjuk ha nem, szóval bárki tudja érzékelni azt, hogy mi van most!
Nem kell ehhez semmilyen asztrológiai tudás, semmi képesség vagy extra tanfolyam. Egyszerűen hagyni kell, hogy hasson ránk a ez a fantasztikus energetikai rendszer, amiben élünk. Csak le kell lassulni egy pár percre és megengedésbe kerülni.

A Kos feje a szellemi erőket szimbolizálja, szintén a Mars pedig azt az emelő erőt, amivel győzedelmeskedünk saját magunk felett azon a fejlődési úton, ahol elengedjük, meghaladjuk lehúzó erőinket. A Mars megadja azt a választási lehetőséget, hogy emelkedjünk, itt a Hamallal együtt pedig a tudatosság kap extra erőt és energiát.

Szellemi erőt, energiát belefektetni ma – holnap az életünkbe igazán nyerő hozzáállás. Az előrevivő, fényes, felfelé ívelő, pozitív gondolkodással, önérvényesítéssel óriás léptekkel haladhatunk a kiteljesedésünk felé. Egyszerűen válaszd magad, higgy abban, hogy ez a helyes út, akkor is, ha ez valakinek nem tetszik, most annak van itt az ideje, hogy a megfelelést lecseréljük az önszeretetre.

Ha valaki küzdelmet él meg kívül, akkor nézzen magába, nézzen rá arra, hogy belül, önmagában mit kell megharcolni.
Vajon szereti-e magát kellőképpen?
Választja-e magát vagy még megfelelésben van?

A Kos tekintete a Tejútra szegeződik: lásd meg te is a benned lévő isteni minőséget, ha a megszokott járt út nem tölt el szeretettel, akkor bátran lépj ki a komfortzónádból!

Kapcsolódó bejegyzések