fbpx

Mi jön fel a mélyből?

Neptunusz is előre, földi irányba indult december 6-án.

Mély lelki megélések – előjel nélkül – tudnak most minket hatalmukba keríteni. Neptunusz a saját jegyében a Halakban elindult előre, a Halak csillagképben is egyben.

Mit hoz fel most a mélyből?

A képlet 12. házában áll, így lehet egy elvonulás érzése, amikor szükség van a töltődésre, az elmúlt időszak összegzésére. Az önismereted hatalmasat fejlődhet azáltal, ha megnézed, hogy mi érint meg most ebben az időszakban. Most a mélyére láthatsz lelki működéseidnek, Nap a Skorpió csillagképben ezt nagyon elősegíti és egyből lehetőséget is ad a feldolgozásukra, a már nem működő dolgok leválasztására.

A mély lelkiségnél mindig felmerül az, hogy milyen a megélés, főleg szembetűnő, amikor szélsőségesen reagálunk, hisztizünk, megsértődünk. Ezekre ha figyelsz és tudatosítod, szintén szintlépést érhetsz el. Nem „baj” ha néha hisztizel és még vannak kitörések, szélsőségek, hiszen ez az út, hogy ilyet is tapasztaljunk, ez az élet szépsége, hogy néha mindenki – az is , aki évtizedek óta az önismeret útján van – megjárja kicsit a poklot.

Nem baj, ha még beleesel az áldozat programba, hogy ki akarod csikarni mások együttérzését, sajnálatát – csak ismerd fel és mondd magadnak: ez van, fülön csíptelek. CSAK ÍGY LEHET VÁLTOZNI!

Egyetlen egy dolgot kell elismerni: TE vagy a dolgok okozója, fenntartója, te teremted az életed, így te vagy az, aki változtatni tud, senki más. Kívülről várni megoldást teljesen felesleges.

Fontos kérdések ebben az időszakban:

  • Hogyan tudnék jobb emberré válni?
  • Hogyan tudok megújulni?
  • Hogyan tudok megtisztulni?
  • Mi hozza meg a felszabadulást az életembe?
  • Hogyan lehetnék az, aki valójában VAGYOK?

Aktualitás: 2023. december 16, 28 és január 6. 9 – 19 óráig Access Bars, Facelift és Testkezelések kipróbálása

Kapcsolódó bejegyzések