fbpx

Mérlegek minőség – Szenvedély vagy szenvedés?

Az egész szerelmi élet szenvedély vagy szenvedés? Nagyon nem mindegy. Ha szenvedsz, kétségbe esel, akkor jön a Mérleg döntésképtelen, egy helyben toporgó minősége, amikor nem tudja kinek tegyen jót. Magának vagy a másiknak? Ha valakiben erős a Mérleg jelleg, akkor ez a kérdés rettentő nehéz.

A párkapcsolatban nagyon fontos a kommunikáció. Kifejezni azt, ami bennem van úgy, hogy magamról beszéljek, az én belső világomról, érzéseimről. A másikat nem okolva, az én határaimat meghúzva.

Nézzük egy kicsit az aktuális égi állások szerint. Az égi óriások – Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz – és a Plútó, Naprendszerünk 5 bolygója is látszólagos hátráló mozgást végez. Ilyenkor mondjuk azt, hogy pihenőn vannak. A nagy lelassulás, fáradság, kimerültség tapintható, ha azt érzed, hogy akadályoztatva vagy, teljesen rendben van.

Ehhez a hátráló mozgáshoz csatlakozott a Merkúr is egy jó ideig, de most október elejétől ismét előre halad. A Szűz jegyéből indul el ismét. Rendezzük tehát a gondolatainkat és kezdjünk el kommunikálni, beszéljünk arról, ami bennünk van.

A Plútó is felébredt már október 8-tól, így ne csodálkozz, ha kapod a vizsgafeladatokat. A megoldatlan ügyeid most borulhatnak, amit eddig a szőnyeg alá söpörtél az bizony életre kelhet. Hogy kinek milyen területen a legerősebb, azt már az egyéni születési képlet meséli el, de általánosságban bizonyos, hogy valamilyen kapcsolatot érint.

Ha szeretnénk valamit elérni és épp a Merkúrnál tartunk, érdemes a pozitív pletyka módszerét alkalmazni. Ilyenkor az elérni kívánt célról jelen, illetve közeli múlt időben beszélünk, mintegy elpletykálva, hogy már valami megtörtént vagy éppen történik. Ezek inkább a nagyon rövidtávú dolgokra érvényesek, nyilván nem tudom azt pletykálni, hogy fogytam 20 kilót.
De azt, hogy 1 kilóval kevesebbet mutat a mérleg? Ha ezt pletykálod magadról, lehet nem eszel meg a ebéd után a kávé mellé egy szelet tortát vagy visszafogod a vacsorát 😉 Néhány nap és megvan az a mínusz 1 kiló.

Az aktualitásoknál maradva a Vénusz, mint a Mérleg uralkodó bolygója egész októberben a Mérleg jegyben van, vagyis otthon. Vegyük elő a szépérzékünket, szervezzünk kulturális programokat, adjuk át magunkat a művészi szépség csodálatának. Tisztulhatunk általa. Szépítsük az otthonunkat, tegyük olyanná, ahol szívesen kuckózunk télen, ahol kényelemben, nyugalomban lehetünk és töltekezhetünk. Nem kell katonás rendnek lenni! Otthonos, meleg, szeretettel teli légkör az igazi rend.

Kapcsolódó bejegyzések