fbpx

melinGO 1 éves

Mindig azt mondom, hogy minden sikeredet ünnepeld meg, igaz?

A legapróbbat is – amit te annak gondolsz, mások szemében az hűűha – ismerd el, hogy a tiéd, te érted el.

Ezek után fura lenne, ha nem ünnepelném meg azt, hogy kereken 1 éve hagytam ott a multiskodást. A jólfizető állást, a sokszor inspiráló munkát, a segítőkész kollégákat, de a rettenetes módon kizsákmányoló és igazából nem a szívem szerinti tevékenységet. Próbáltam én ott változást elérni, cégen belül úgy elhelyezkedni, hogy valami jót kihozzak a képességeimből és a tapasztalataimból, de erre nem volt nyitottság.

De végül is én akartam így. Én mentem oda úgy dolgozni, hogy akkor 2 év és kész (2,5 lett belőle) és igazából a megálmodott jövőképet meg is teremtettem: 2022.04.01 a vállalkozói szülinapom.

Igeeeen, ez BOLONDOK NAPJA és ennek nagyon örülök!
A Bolond könnyedén veszi az életet, nem köti semmi, mindene megvan, hiszen a Király mellett szabadon, még a Királynak is beszólhat, elmondhatja, ha az valami hülyeséget csinál. Egyenrangú vele, mert a jó Király számára a legnagyobb kincs a Bolond.
A Bolond a Vízöntő számomra és Uránusszal az Aszcendensemen mit is mondhatnék. Humor, bolondozás, segítőkészség, szolgálattétel, zsenialitás, ötletek, szabadság és önazonosság.

Az öntömjénezés mellett szeretném megköszönni mindenkinek, aki itt van ezt az egy évet. Mert vagy az ügyfelem voltál vagy érdeklődtél az írásaim iránt vagy csak valahogy idefújt a szél.
A lényeg, hogy itt vagy, most is olvasod a bejegyzésemet, áldozol az idődből.

Hálás vagyok minden egyes megbízásért, amit adtatok nekem, minden megtekintésért, lájkért, kérdésért, kommentért.

Szülinapom alkalmából egyetlen kívánságom van, hogy dolgozz magadon! Ez egy biztosan megtérülő befektetés.

* * * H Í R E K * * *

Április 18 – Hangolódjunk nőként a sikerre esemény
Találkozzunk személyesen Budapest belvárosában egy kis asztrológia, numerológia, lélekemelés, elakadások oldása témában. Személyes numerológiai mini elemzéssel és meditációs probléma oldással várunk.
Egy csoportot is létrehoztunk, csatlakozni bármikor lehet.

Május 1 – saját irodám megnyitása
Ezentúl nincs kifogás, aki csak személyesen szeretett volna jönni hozzám. Nyitom a saját kis kuckómat.

melinGO 10 alkalmas Sorsfordító program
Áprilisra már csak 1 hely kiadó erre az egyéni programomra, amellyel valóban megfordíthatod a sorsod. Elemzés, meditációs oldás, generációs oldás, SVT és hogy a fizikai életünkben tudatosan is haladjunk coacing gyakorlatok.
Nincs többé egyhelyben topogás, minden síkon és dimenzióban megdolgoztatlak a sikeredért!

Kapcsolódó bejegyzések