fbpx

Megtisztulás, felszabadulás ideje

Február 9-én éjfél körül indul az új holdhónap, ekkor áll együtt a Nap és a Hold. Ennek különlegessége, hogy a képlet alján, az ég legmélyén jön létre ez az összefonódás. Egy olyan új kezdet ez, ami a belső otthonunkhoz visz vissza, a múltunkhoz, az életünk alapjaihoz. Belső stabilitásunk pontja ez, aminek kellően erősnek kell lenni ahhoz, hogy bármikor visszatérhessünk ide. Egy képlet elemzésnél azt szoktam mondani, hogy amikor valamilyen probléma van az életedben, akkor érdemes a saját képleted szerinti „ég mélye” pontra visszatérni, hiszen jó esetben innen tudjuk belső stabilitásunkat előhívni. Ebben a ciklusban a saját gyökereink megerősítése kerül előtérbe, ezen lesz lehetőség dolgozni, hiszen minél erősebb a gyökerünk, a múltunkat minél jobban megismerjük, elfogadjuk, beintegráljuk, annál nagyobbra vagyunk képesek növekedni, annál jobban tudunk fejlődni és előrehaladni az életfeladatainkban.

Tágabb értelemben – ha nem csak a belső munkát nézzük – akkor az otthonunkra, családunkra, a hazánkra is képesek leszünk rálátni, ezáltal megoldani az esetleges problémákat, vagy csak tisztán meglátunk egy már régebben fennálló helyzetet. De akár megoldódhatnak régebb óta fennálló akár generációk óta hordozott családi dolgok is, letehetünk ilyen fajta terheket, ami által felszabadultan tudunk továbblépni.
A felszabadulás, megtisztulás azért központi téma, hiszen a Vízöntő jegyében járunk, egyúttal a Vízöntő és a Bak csillagkép átfedésénél, ami a föld és a víz találkozása, ezért termékeny, megoldásokban bővelkedő terület az égen.

Ahogyan eljutunk az újholdig, az is egy felszabadító megtisztulást hozó út. Január 21-én a Nap és a Plútó kéz a kézben léptek be a Vízöntő jegyébe. Nagyon erősen érzékelhető volt ez a szeretet energia, az a fajta megnyílás, ami igazán csak tiszta szívvel léphető meg. Anna van itt az ideje, hogy azokat a minőségeket elengedjük, leválasszuk, amik már működésképtelenek, amelyek nem felelnek meg a szívünk hívásának és a fény energia rezgésének. Ezek a számunkra méltatlan dolgok, amik már nem szolgálnak minket, ami által nem tudunk kiteljesedni.

Február elején, egészen a hónap közepéig érezhetünk egyfajta megújulásra inspiráló energiát. A Vízöntő jegy közepétől majdnem a végéig egy olyan időszak van, ahol képesek lehetünk megújulni, felfrissülni. Kinek milyen életterületén van a képletében ez a terület, ott érezhető leginkább ez a frissítő fuvallat. A Nap jár ezen a területen, így cselekvő energiaként is megjelenik ez az inspiráció.

Az egyik legerősebb hatás most az égen a Plútó jegyváltása, a Vízöntő jelében az első fokon belül van még, egyfajta hatalmas tisztító erőt képviselve azon az életterületen, ahol az egyéni képletben található. Persze általánosságban is ez a megtisztulás folyamata érzékelhető. Van akinél ez olyan megélést hozat, hogy az akadályok sorra eltűnnek, elsimulnak a dolgok – ez akkor tud így lenni, ha amúgy is a szív útját járjuk már, ha képesek vagyunk önmagunkat választani. Aki még nem tart itt, annak nem biztos, hogy könnyű, hiszen látszólag elveszíthet dolgokat, kapcsolatokat, de fontos tudni, hogy mély lelki szinten ezek mind a felszabadulásunkért zajlódó folyamatok. Igen, gyakran kapom, hogy fájdalmas dolgok is történnek és hogy az nem lehet, hogy engem szolgál. Azonban ha a dolgok mögé nézünk és őszintén megválaszoljuk a kérdést, hogy az adott fájdalommal járó veszteség az tulajdon képpen mi alól szabadít fel, hogy az életfeladatunk, a kiteljesedésünk útjára vajon milyen hatással van, akkor megláthatjuk, hogy mi is az igaz számunkra.

A tudatalattink mély tisztulása is elkezdődhet, ami azért fontos, mert fejlődésünk úgy tud szintet lépni, ha a felhozott érzéseket megdolgozzuk, mögénézünk, hogy meglássuk mi működteti azokat. Amint megtisztulnak, elengedésre kerülnek már tud is jönni az új, a megemelkedett rezgésszintű önmagunk. Mert végtére is mindig az a cél, hogy saját magunkat megismerjük, megtapasztaljuk, elfogadjuk, megszeressük, ez az isteni küldetésünk is a világban. Gondolj csak bele, ha mindenki csak magával foglalkozna a fenti módon, mindenki csak a saját maga fejlődésével foglalkozna, milyen béke és szeretet lehetne a világban? Csodás lenne, azt hiszem.

Február 2-án érdemes a belső sugallatokra hallgatni, de akár a beszélgetéseinkben is kaphatunk üzenetet, érzékelhetünk valamiféle felsőbb útmutatást. A lelki beszélgetésekre is megfelelő az idő, megnyílásra, mély lelki üzenetváltásra lehet alkalmas az idő. Szelíden, támogatón, akár a másikat befogadón tudunk kommunikálni, ráérzékelni a másik gondolataira, empátiánk, beleérzékelő képességünk kifejezetten erősen tud működni. Ez az időszak már napokkal előbb és pár nappal későbbig is tart, pénteken van a legerősebb hatás.

Február 5-én a Merkúr is belép a Vízöntő jegyébe a Nap és a Plútó után, rögtön együttállásba is kerül az utóbbival. Az egész tisztulási folyamat felerősödik általa oly módon, hogy a kommunikációban is megjelenik, illetve szellemi szinten, a megértésünk is tisztul. Megérthetünk olyan dolgokat, amiket egyáltalán nem láttunk eddig, előjöhetnek a szőnyeg alá söpört problémák is, melyeket tisztázó beszélgetésekkel tudunk a helyükre tenni. Egy lelki felszabadulást is hozhat ez, hiszen le tudunk tenni bizonyos terheket a mélyebb tartalmú beszélgetések által.

Amit megláthatunk február 6-án, az a szívünk szerinti igazságaink, azokat a dolgokat, amiért és amilyen minőségben érdemes élni az életünket. Itt érdemes tudni, hogy az egyéni képletben éppen hol halad a Jupiter, hiszen ez az általa képviselt minőség azon az életterületen a legerősebb, ahol a képletünkben jár.

Mindezeknek olyan hatásait is érezhetjük, hogy kapcsolataink tisztulnak, felszabadulnak a felesleges sallangok alól, hogy jobban meglátjuk a másikban azt, amit tanítani akar nekünk, ami végtére is saját utunkon visz előre. Ez is egy folyamat, ezekben a hetekben hangsúlyosan jelenhet meg az életünkben. Ugyanakkor a női minőséggel kapcsolatos tisztító időszak is ez, hogyan tudunk szabadabban, a határainkat átlépve harmóniába kerülni a valódi önmagunkkal.

A Mars és a Neptunusz kapcsolódása február 7-én (de előtte már pár nappal és utána is érzékelhető), hogy itt az idő kimutatni a valódi érzéseinket. Nyíltan, őszintén „férfiasan” felvállalni azt, amit érzünk.

Ez az egész időszak és a továbbiak is annak kedvez, hogy minden, ami teher, amivel nem vagyunk önazonosak, azokat merjük letenni. Vegyük észre és válasszuk le magunkról a visszahúzó szokásokat, kapcsolatokat, helyzeteket, tulajdonságainkat. Ez az önismeret útja és most az is, hogy ezért cselekvően tegyünk, hogy magunkat válasszuk.
Ehhez két segítséget is tudok most ajánlani.

Útjára indítom az önismereti csoportomat, ami 4-5 fővel indul el maximum. Nagyon részletesen és személyre szabottan beszélgetünk, mindenki a saját bepontosított születési képletével dolgozva. Ez egy olyan lehetőség, ahol igazán megismerheted önmagad és konkrét megoldásokat, lépéseket ismerhetsz fel a kiteljesedésed felé vezető úton. Ez egy csoportos workshop sorozat, ahol mindig egy-egy területre nézünk rá személyre szabottan. Érdeklődés esetén a melinda@melingo.hu email címre várok levelet. Személyesen dolgozunk Budapesten.

A másik program pedig a február 17-én megrendezésre kerülő Energetikai újrahangolás egész napos eseményünk, melyen kedvezményesen lehet kipróbálni az Access Bars és testkezeléseket. Aki nem ismeri, az Access kezeléseket, itt a honlapomon megtalál róla minden információt.

Szeretettel kívánok a megtisztuláshoz, megújuláshoz erőt és bátorságot és hogy merd választani önmagadat!

Kapcsolódó bejegyzések