fbpx

Mars – Plútó trigon

Ma éjszaka 2 körül pontosodik be a Mars és a Plútó közötti fényszög kapcsolat.

A két erőbolygó tavaly március elején állt együtt hatalmas erőt, energiát adva a Bak jegy végén. Az újrakezdést valamiben – mindenkinek másképp – hatalmas erővel lehetett érzékelni.

Ha naplóztál, talán tudod mire hívott akkor, hol éreztél olyan induló energiát, mint amit még talán sosem.
Én tudom. Az utolsókat rúgtam a munkahelyemen, már készültem az újra, készültem a saját útra.

Aztán tavaly július elején megvalósítást jelképező kapcsolatba kerültek. Mi történt akkor? Mit tettél helyre?

Még mindig tavaly augusztusban egy emelő fényszögbe került a két energia bomba. Vagyis ahol egy éve emelő erőt, bátorságot, a régi szerepeiden való túllépést valósítottál meg, ott most szintemelkedést tapasztalhatsz.

Ahol viszont akkor nem lépted meg, most itt az új esély, hogy végleg lerázd magadról a megfelelés, játszmázás korlátait. Ilyenkor egy kicsit könnyebben meghozhatók azok a döntések, amiktől esetleg eddig féltél.

Még tegyük hozzá, hogy idén május 21-én szembenállásba kerültek itt a kiegyenlítődés energiái hatottak arra a dologra, amit elkezdtél, ugyanakkor kaphattál ötleteket, meglátásokat, akár égi sugallatokat is, hogy hogyan kellene megoldanod dolgokat.

Most pedig akkor ahogy az előbb írtam annak van itt az ideje, hogy helyretedd, rendezd a soraidat, levágj magadról minden olyan dolgot, ami nem segít, nem a te rezgésed. Legyen ez tulajdonságod, szokásod vagy kapcsolatod, hátráltató külső dolog.

Kapcsolódó bejegyzések