fbpx

Május 25.: Vénusz – Plútó trigon

Ma reggel 6.35-kor üzenetet kaptam…
„miféle csillagállások őrültködnek velünk, földi halandókkal?”
Őrületesen szenvedélyes szexuális energiák jelenlétének érzékelése.

És nem ő az első a héten, akitől hasonló jelzést kapok.

Május 25-én pontosodott be, de természetesen bőven előre és még napokig lehet érezni a Vénusz – Plútó trigont. Ez egy olyan energia, ami lelkesítőleg hat, szenvedélyes, feltüzeli a lelket, a nőiség robbanása lehet.

És persze azt se feledjük, hogy a Vénusz a Plejádok csillaghalmaznál járt az elmúlt napokban, a Jupiter meg még napokig ott tartózkodik. Ez mind-mind felfokozott energiákat hoz, vibrál a szerelem, szeretet, a szellemi energiák csodája.

Jupiter is kapcsolódik már a Plútóhoz, pontosodni csak majd június 3-án fog. Ez megint csak egy hatalmas energia. Nem feltétlenül elég a testiség, a fizikai sík, itt már a szellemi és lelki tisztulás is robban. A Vénusz miatt azért hétköznapi szinten mégis a kapcsolatokat, női mintákat, kötődéseinket, a szerelem és szexualitás anyagi síkon való megélését erősíti.
Még a Nap is része ennek a nagy együttállásnak, így a cselekvő energia is ott van ezekben a szenvedélyes energiákban.
És persze az Ikrek jegyében vannak, így a kíváncsiság, a dolgok megismerése is fokozza a helyzetet.

Jupiter a szeretet bölcsességével azonban azt kéri:
Nézd meg, hogy ami fellobban, az igazi e?
Megfelel a szeretet törvényeinek?

Még mindig nagyon hangsúlyos az a kérdés is, hogy hová teszem a fókuszt? Az fog növekedni, amit a figyelmemmel megszentelek. Ez törvény, nem lehet kibújni alóla!

És az is igaz, hogy a szenvedélyes (akár szexuális) energiákat át lehet transzformálni bármilyen alkotásba, legyen az fizikai vagy szellemi termék.

Azt kívánom, hogy mindenki élje meg, amit meg kell élni, hiszen földi életünk a tapasztalásról szól. A csillagok, a naprendszerünk planétái felírják az égre, ami itt lent történik a Földön, mindenkinek a saját útjával összhangban.

A lényeg, hogy az légy, aki vagy és ne tedd magad rosszá az érzéseid, gondolataid vagy akár a tetteid miatt!

Kapcsolódó bejegyzések