fbpx

Ma már az Uránusz is megállt az égen

Ez az „is” nagyon fontos, hiszen így már 6 látszólag hátráló mozgást végző (retrográd) bolygó lesz az égen holnaptól.
A Plútó, Neptunusz, Szaturnusz, Merkúr, Vénusz mellé immár az Uránusz is csatlakozik.

Mit hoz ez nekünk?

Nehézkessé válik minden, ami akarós, törtetős, erőlködős, egóból születő. Türelmetlenné, ingerlékennyé válik az, aki nem tud úgy kapcsopódni az áramláshoz, hogy mindennek megvan az ideje. Aki azonnal akar mindent, rohan egyik dolog után a másikra, bizony gyakran látja azt a tükörben, hogy feltartják, akadályozzák, felbosszantják, „miért nem haaldunk máááááár?”.

Ilyenkor nem segít az erőlködés. Ugyanoda fogsz eljutni – és egyáltalán nem biztos, hogy hamarabb vagy könnyedebben – mintha szépen türelemmel viszed végig a dolgokat a maguk idejében.
Ez olyan, mint a teremtés: akarom akarom akarom nem működik, befeszülök, még jobban akarom, már magamat is megítélem, hogy béna vagyok, nem értek hozzá, nem vagyok elég ehhez, nem is tudom megcsinálni. Ördögi körbe lépek és csak egyre rosszabbul érzem magam. Aztán egyszer, amikor talán már el is engedtem az egészet teljesül a dolog, szinte varázsütésre.

Persze ezek nagyon rövid időbeni eltérések is lehetnek. Amikor megszületik bennem a gondolat, hogy na aaaazt szeretném hogy… és nem azon kezdek el pörögni, hogy azonnal csinálom, hanem szépen megérlelem magamban, milyen is lesz majd az, amikor meglesz.. ki leszek én akkor, amikor az meglesz?

És a legfontosabb: kivé kell válnom ahhoz, hogy az meglegyen?

Van olyan eset, amikor ez egy pár másodperc alatt lefut, mert egyszerűen ezekkel a kérdésekkel csak ráhangolódtam az energiájára annak a dolognak, amik „akarok”. Van amikor hosszabb idő és még közben meg is változik az akarásom tárgya vagy abból a kérdésből, hogy kivé kell válnom az jön, hogy na az nem szeretnék lenni vagy nem pont úgy, így változik, hogy mit szeretnék, nem is futok plusz köröket ez által.

Ezzel szemben csak akarásnál és azonnali megoldásnál, cselekvésnél, szóval amikor ráhangolódás helyett egyből a hogyanra ugrunk, akkor jön a hátráltalás.

Az Uránusz abban segít, hogy meglásd hogyan lehetsz szabad, milyen korlátokat kell meghaladnod az igazi szabadulásodhoz.

Az önismereti csoportban az asztrológián túl még ilyen gondolkodást, módszereket szeretnék nektek átadni, szóval aki még hezitál, az jöjjön el a szerdai webinárra, ahol várom a kérdéseket is. És szeptember közepe után kezdünk a csoporttal.
Nézd meg a webinár eseményét.

Gyertek, legyünk minél többen, hozzátok magatokkal a barátnőt, anyukát, tesót, mindenkit, aki az önismeret útján tovább fejlődne.

Kapcsolódó bejegyzések