fbpx

Légy hálás… de hogyan?

A HÁLA nagyon népszerű témakör mostanában. Minden irányzat – akár spiri, akár nem – szereti puffogtatni azt a mondatot, hogy csak légy hálás.

Na de hogyan?

Amikor valaki mondjuk bántott – akár gyerek korban szülő, másik gyerek, akár később – hogy a fenébe lehet még akár csak meg is bocsátani… nem hogy hálásnak lenni?

Nem könnyű. És ha tényleg a saját hasznodra akarod fordítani a megbocsátásodat és a háládat, akkor bizony „jól” kell csinálni.
A jól, jelen esetben azt jelenti szívből és azt is jelenti, hogy belemegyünk és feldolgozzuk a feljövő érzéseinket és levonjuk a tanulságokat.

Nálam mostanában nagyon sok olyan dolog jön fel, amikor pl. valaki bántott és akár 30 év távlatából is emlékszem arra az egy mondatra vagy megjegyzésre… pl. általános iskolából. Csak egy kis hülye megjegyzés és beakadt.

Mit csinálok én?

Ennél pl. belemegyek az érzésbe, hogy mi bántott, mi fájt ezzel kapcsolatban, mik jönnek fel? Kicsinek érzem magam és szégyent érzek. Holott egy olyan dologról van szó, ami adottság, nem igazán tehetek ellene. Miről szólt ez? Rólam egyáltalán?
Nem, biztosan nem, mert még a másik arcát is fel tudom idézni közben. Szimplán gonoszkodás volt, vagy ki tudja. Amit máris meglátok benne, hogy soha semmi bajunk nem volt egymással, kedveltük egymást, szóval nem valószínű, hogy nekem szólt a dolog, inkább saját frusztráltsága jött ki valami miatt.
Így hát képes vagyok elengedni ezt a részét.
Mire mutatott rá viszont? Amit tényleg harminciksz éve cipelek és beakadt. Te jó ég, lett egy ilyen ítéletem magamról és mint jó önbeteljesítő dolog még rá is tettem egy lapáttal.
Most ezért tudok hálás lenni, hogy az adott problémát így gyökerestől tépem ki, mert vissza tudtam vezetni.

Amit azóta már tudok, hogy az ő nézőpontja, ítélete az övé és nem kellene az enyém legyen.

És ha legközelebb ilyet kapnék, akkor csak ennyi: érdekes nézőpontod ez rólam, köszi…

Másik saját példám, amit már többször megosztottamm személyes alkalmakkor: az édesapámmal volt.

Amikor anno asztrológiát tanultam az ötödik évben volt pszichológiai kurzus, családállítás és NLP is. Az NLP ízelítő során volt egy meditáció, amikor az apámmal dolgoztam – és hát a kapcsolatunk akkoriban nem volt valami fényes. Az volt a feladat meditációban, hogy képzeljem el gyerekként és hogy a gyermeki énjének bocsássak meg mindenért, öleljem meg és köszönjem meg, legyek hálás azért, mert én most élhetek. És ha csak ennyiért vagyok hálás, az is hatalmas dolog, hiszen egy részről általa élhetek.

Nekem onnantól kezdve elvágták a felé irányuló minden negatív érzésemet, teljesen kitisztult a kapcsolatunk energetikája. És ez egyetlenegy meditáció során történt.

Azóta persze az én kezemben is sorakoznak a technikák, pl. az SVT tisztításokkal szuper eredményeket lehet elérni a kapcsolatokban. Az előző és más életek energiáinak pucolása sokat segíthet olyan helyzeteken, amikor a tudatos énünk már mindent megtett.

Maga az asztrológiai képlet elemzése is sok dolgon könnyíthet a tudatosodás által, amikoris megértjük miért oda, abba a családi környezetbe születtünk.

És a másik csoda módszer az Access Bars kezelés, ami viszont tisztán az energetikát célozza, mindenféle régi emlékek felidézése nélkül. Saját öngyógyító folyamataink indulnak be fizikai, lelki és szellemi síkon is.

Múlt héten csütörtökön és pénteken is nagyon erős témáink voltak az ügyfelekkel, ahol a hála mindig felmerült.
Amint elkezdünk hálásnak lenni valakinek – nem kell feltétlenül neki elmondani – egyből változik az energia, nyílik a tér és jönnek a lehetőségek.
Amint elkezded összeszedni azokat a dolgokat, amiért hálás lehetsz valakinek minden megváltozik: a te energetikai rezgésszinted megemelkedik és ezáltal aki lépést tud veled tartani marad, aki nem, az lemorzsolódik. És ami a legcsodálatosabb, hogy az alacsonyabb rezgés már nem fog megtalálni, csak a magasabb, így pedig új kísérőid jöhetnek az utadon.

Te miért és kinek vagy hálás?

Mi lenne, ha a sajgó emlékeket most elkezdenéd átalakítani?

Beszéljük át együtt, gyere és foglaj időpontot egy fél órás díjmentes konzultációra online.

Kapcsolódó bejegyzések