fbpx

Kreativitás, teremtés

Ha nem vagy Oroszlán akkor is van benned belőle! Mindenkiben van minden, csak fel kell ismerni, hogy hol és hogyan működtetjük!

Mi jellemzi még az Oroszlánokat?

Az alkotás, a teremtés vágya. Ki kell próbálnia az erők működtetését, kreatív felhasználásukat. Megismerni, hogy meddig terjed az ereje, hol a határ. Ehhez csak önfelvállalás útján lehet eljutni.

Kockáztat, vállal, felvállal, teremt vállalkozik. Erő sugárzása, hogy bizonyítsa (első sorban magának), hogy milyen nagyszerű, hogy önmagáért lehet szeretni. Büszke szeretne lenni magára, a szeretetére, az alkotásaira, akár a gyermekeire is. Alkotásai mércéje a Nap, ezért lehet túlzottan maximalista is, ami viszont már befeszíti, megkeményíti az amúgy játékos természetét.

A cselekvés, önkifejezés után következhet a pihenés, szórakozás! Ez is az Oroszlánhoz kapcsolódik. Az élet szeretete, élvezete, pihenés, öröm, szórakozás, hódítások mind az ő területe. Ő tudja igazán milyenek a felhőtlen időszakok.

Apai minőség is. Az általa megteremtett alkotás vagy akár a gyermek viszi tovább a fény üzenetét, vagyis már a jövőbe ülteti a fény magvait, akárcsak egy jó uralkodó.

Az Oroszlán uralta horoszkóp házban van igazán rálátásunk a dolgainkra és esélyünk, hogy uralkodóvá váljunk. Ha bolygó(k) vannak benne, azok a hogyant mutatják meg.

Jöjjenek a kérdések:

* Hogy állsz önmagad felvállalásával?

Aki járt már nálam elemzésen/coachingon, tudja, hogy ez a vesszőparipám. De hiába no, ez a dolgom, hogy ébresszek, hogy ébresszem, akit csak lehet, hogy a legjobbat hozza ki magából az élete során.

* Mit alkotsz? Mit teremtesz? Hol vagy kreatív?

* Hogy állsz a maximalizmussal?

Egy egészséges szinten van vagy néha már túlszalad? 😊

* Ki tudsz kapcsolni? Élvezed a teremtéseid gyümölcsét? Pihensz? Szórakozol?

* Hol vannak hiányérzeteid? Sorold fel!

Válassz ki egyet a felsoroltak közül, amit, ha megoldanál, akkor a legnagyobb hatással lenne az életedre!

A zárt Facebook csoportomban írok az ide kapcsolódó időminőségről is. Gyere és olvasd el! Itt tudsz jelentkezni.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések