fbpx

Kiemelten Mérleg

Ma hajnaltól már 3 bolygó is a Mérleg jegyében van.

A teliholdnál kiemeltem a kapcsolatok / párkapcsolat jelentőségét, most ez még inkább megjelent energetikailag.

Immáron a Merkúr, a Mars és a Nap is itt jár jelezve ezzel, hogy tapasztalatokat gyűjthetünk a Vénusz uralma alatt a kapcsolatainkból, kapcsolódásainkból és kiemelten a párkapcsolatból. A Mérleg behozz a tükröt az életünkbe – nem csak a szépség miatt, hanem – azért, hogy társunk (és kapcsolataink által) meglássuk benne azokat a részeinket, amik a felszín alatt vannak.

Tegyünk a kapcsolatainkért – már amelyikért érdemes – kiegyensúlyozott kommunikációval, jobbító, emelő szándékkal, mindezt cselekvően, egyenesen, szeretettel telien. Nem fog elmaradni a szintemelkedés. Különösen igaz ez azoknál, akiknél a saját képlet miatt kiemelt ez a terület.

Hálás vagyok ezért a tudatosságért, amit az asztrológia (is) ad nekem, ha valami olyan dolog ér, ami nem tetszik, egyből kérdésbe megyek és ránézek, hogy mi is van valójában.
Felszínes puffogás, gyötrődés, felcsattanás helyett azt kutatom, hogy ez mit jelent nekem igazán.
Puffogok is ám, meg gyötrődök is és fel is csattanok, mert azért a szenvedélyességemet nehéz bent tartani, de már minimális az az idő, amit ezekben az állapotokban töltök.

A Mérleg a kapcsolatokon túl még az igazságot is képbe hozza. Azt a fajta önazonos igazságot, amit a szemben lévő Kos jeggyel kiegészülve úgy jelenik meg, hogy vagyok, aki vagyok és ezt megmutatom a világnak. Vagyis álarcokat le, menjünk inkább el egy színházba (szintén Mérleg) és az előadáson bújjunk maszkok mögé a színészek által. Az életben pedig próbáljuk megélni és megmutatni a valódi önmagunkat.

Csodás megéléseket kívánok mindenkinek!

Szeretettel várunk mindenkit 2023. október 21-én az Access Bars kipróbálási napon!

Kapcsolódó bejegyzések