fbpx

Kezdjen el naplót írni mindenki

Hálás leszel magadnak érte, ha elkezded. A Plútó mozgásáról szóló posztot kiemeltem, hogy szem előtt legyen.
*
Február 10 péntek 18.13-kor a Merkúr utoléri a Plútót az égen, közben már a Nap-Szaturnusz együttállás is érvényben van a Vízöntő jegyében.
A kitartásod, koncentrációd, önmagad meghaladását hatalmas sorsfordító erővé válthatod majd. Nem kell itt most másnak fitogtatni semmit, magadért tedd meg!
MOST van itt az idő arra, hogy teljesen átalakítsuk gondolkodásunkat, a negatív, lehúzó, visszafogó minőségeket kidobjuk az ablakon, szintet tudjunk lépni az életünkben.
Írj sikernaplót, pozitív megerősítést, de minden más gondolatot, történést is jegyezz le, mert sokat fog segíteni, hogy min van még lehetőséged változtatni saját szándékból és nem a sors által kikényszerítve.
*
KÉRDEZZ, SEGÍTEK SZÍVESEN.
*
Sorsfordító csomagom is erről szól: 10 alkalom önmunka, asztrológiai alapon ön- és sorsismeret, elakadások feloldása a jelenben a coaching eszközeivel, ahol pedig mélyebb blokkok vannak, ott oldás meditációban, ha még mélyebbre szükséges manni, akkor az SVT eszközével.


Elkezdtem már a gyakorlást az SVT-ben, aki már ügyfelem volt jelentkezhetett gyakorló partnernek HÁLÁS köszönet nekik! 💕


Így márciustól már vállalok SVT konzultációt is, legalább 10 darabot, amíg maga a folyamat már rutinosan megy nekem is. Az ön- és sorsismereti elemzés azonban előfeltétele, így most egy asztrológiai elemzés mellé 10 ember kaphat egy SVT tisztítást is. Aki már volt nálam, természetesen nem kell újra jönni elemzésre.


SZÓVAL HA KEDVET ÉRZEL JELENTKEZNI, AKKOR CSAK BÁTRAN, HA TUDSZ VALAKIT, AKINEK SEGÍTENE AZ ELAKADÁSAIBAN, AKKOR MEGKÖSZÖNÖM, HA AJÁNLOD AZ OLDALAMAT – WWW.MELINGO.HU