fbpx

Karmikus köreink

Amikor karmáról beszélek, én nem valami megterhelő, adok-kapok dologra gondolok, amit vér izzadva tudunk csak „törleszteni”. Sokkal inkább egy vállalt feladatra, amire azt mondtad odafönt, hogy na ezt most megpróbálom megélni, megpróbálom meghaladni a határaimat. Ez persze néha nehéz, van amikor komoly döntéseket kell hozni, fájdalmas – ezek az ego illúziói. Szellemi lényünk azonban nem különbözteti meg a jót a rossztól, a fájdalmasat a könnyűtől, számára csak a megtapasztalás van.
Bizonyos hitrendszerekben ez az, hogy a jóisten a mi szellemi lényünk által akarja megtapasztalni önmagát úgy, hogy aki vállalja ezt, az beleszületik egy adott családi helyzetbe, egy adott testbe és meg tudja élni a fájdalmat, szenvedést, örömet, a csiklanozást, a finom ételeket, a boldogságot, szerelmet, szexualitást.

Fontos, hogy tudd, hogy szabad akaratodból vagy itt a korlátozó testedben, mert végtelen szellemi lényként kíváncsi, könnyed és szabad vagy és választottad azt, hogy tapasztalsz.

Amit itt leírtam az maga a Szaturnusz a végtelen idő ura, a küszöb őre, maga a karma.

A következő 2 évben fogja zárni karmikus körét – 2026 februárban. Tudom nagyon hosszú idő bizonyos értelemben, de amúgy egy szemvillanás alatt fog elmúlni.

1996 áprilisában kezdődött ez a kör, amikor a Kos jegy 0. fokára lépett

Mi kezdődött el ebben az időszakban?
Fontos, hogy ez az időszak kb. 2 év és persze nem csak egy dologról van szó, inkább életszakaszban, rendszerben gondolkozz.

Ami ott elkezdődött az hogy áll?
Ez is fontos kérdés, hiszen a mostani időszak, amikor a Szaturnusz már a Halak jelében van, az összegzés ideje. Az összegzés és a visszatérések 2 évében vagyunk most. Ami ott ’96-ban elkezdődött, az most valahol tart, lehet már azt hitted végleg letetted valahol a 30 év alatt, de most újra felbukkant már. Foglalkoztat, gondolkozol róla.

Ez teljesen természetes, hiszen a Szaturnusz a tapasztalat bölcsessége, most tudod a tapasztalataidat összegyűjteni, átgondolni, megérteni, hogy mit okozott ez vagy az a döntésed, leszűröd a tanulságot.

Ezt ne teherként, valamilyen fejed felett lebegő hatalmas szürke viharfelhőként éld meg – akkor sem, ha nehézségeket tapasztalsz – hanem egy hatalmas lehetőséget láss benne. Az új kör hamarosan kezdődik.
Ugye ilyen szempontból nézve már nem olyan hosszú az a 2 év? Bőven van mit átgondolni, emészteni, tanulni.

Lásd meg (Nap-Szaturnusz együttállás van még mindig), hogy milyen rendszerbe, mintázatba vagy beleszorulva és ha nem jó neked, akkor lépj ki belőle.
Most tisztán láthatod, hogy milyen köröket futottál, mibe léptél vissza folyton, milyen programokat ismételtél. Most itt az idő ezeket a mintákat, programokat, játszmákat, visszahúzó dolgokat, viselkedési formákat egyszerűen kikukázni. Tudatosítani, hogy mi benne a számodra már méltatlan, hogy soha többé ne lépj vissza ide.

Lehet itt most az érzelmek nem fognak nagy szerepet játszani, van amikor hideg fejjel kell döntéseket meghozni. Tudatosan azt mondani, hogy NEM! Határokat meghúzni akkor is, ha még szeretnél kicsit visszamenni a játszmába te is és sajnálni, sajnáltatni magad, adni egy hatszázadik esélyt XY-nak, hogy na majd most minden jobb lesz.
Önmagad megerősítése, hogy te vagy minden dolog okozója, elszenvedője, de egyben te vagy az, aki változtatni tud. És ez a felismerés felszabadító! Igaz?

Vannak eszközök, módszerek, amikkel oldani lehet ezeket a rágörcsöléseket, oldani a mintákat, amelyek így segítenek a felszabadulásban.

Erről még órákat tudnék beszélni, de azt gondolom az egyéni sztori innen már fontosabb. Úgyhogy ha azt érzed jó lenne erről beszélgetni, többet tudni, akkor gyere és foglalj be egy időpontot a félórás díjmentes konzultációra.

Kapcsolódó bejegyzések