fbpx

Kapcsolódások napja…

Ma két találkozóm volt.
*
Az első egy viszonylag új ismeretség, de olyan érzés volt, mintha mindig ismertem volna őt. Nem ismered a másikat – ez volt amúgy is az első személyes találkozásunk – és mégis érzékeled a lényét.
Ez azért fontos, mert itt már arról beszélünk, hogy nincs köztünk különbség, hogy tudjuk, hogy a szellemi lényegünk EGY. Mások vagyunk az anyagban, itt a Földön, mert más a fizikai és érzelmi valónk, de ugyanonnan jöttünk, ugyanaz az eredetünk.
A teljes nyitottság, érdeklődés egymás felé szinte testetlenné válás és egymásba olvadás. Nekem ilyen élmény volt és nem tudom, hogy ez most valami új dolog nálam vagy mindig is ilyen volt, csak most tudatos vagyok már rá.
Hálás vagyok a ma reggeli találkozóért, meg úgy az egész mindenért és folyt. köv.
*
A második találkozó egy ebéd valakivel, aki nagyon régi ismerős, de jó időre – mondjuk 16 évre kb. – teljesen kikerültünk egymás látóteréből.
Én a kis precíz elmentettem egy ezer éves csetünket, még amikor együtt dolgoztunk az évezred elején 🤣. Úgy egy ónapja előkerült és ahogy olvastam és könnyesre röhögtem magam ráírtam, hogy te jó ég emlékszel erre?
És hát igen és átéltük újra. Megbeszéltünk mára egy találkozót. Nagyjából ott folytattuk, ahol abbahagytuk, azzal a különbséggel, hogy mind a ketten nagyon komolyan ébredtünk spirituálisan. Teljesen más szintű beszélgetés volt, mint anno huszonévesen….
Persze a bolondságunk az maradt, de mondhatom, hogy fél szavakból is megértjük egymást azóta is.
Nagyon hálás vagyok ezért a találkozóért is és biztosan folyt. köv.
*
*
Azért megnéztem ám az asztrológiai vonatkozásokat is a mai napra. A Nap-Uránusz kvadrát majd kora hajnalban pontosodik.
Van akinek ez a korlátok alól való kiszabadulást jelenti, van aki csak szembesül vele, hogy miből kellene megszabadulnia. Kapcsolat, helyzet, önkorlátozás.

Aki már dolgozott ezen és felszabadult, ahogy én is, nekem inspirációként hat ez a fényszög. Ahogy látható is a mai napomból. Az Uránusz hozza a bevillanó dolgokat, a zseniális megoldásokat, egyáltalán a zsenialitást. Ahogy vezettem a hóesésben és jöttek szembe a pelyhek ezrével olyan érzésem volt, hogy minden rendben, én is rendben és mintha a puzzle darabjai összeállnának. Olyan összefüggéseket láttam meg a saját életemben, amire soha nem gondoltam volna. Mi miért van, ki miért jött…
Nyilván ez nálam már a rengeteg önmunka, naplózás, önreflexió spirituális technikák gyakorlásából is adódik, de most a bevillanások által bizony lettek új felismeréseim.
*
Nagy nagy vágyam és már látom, hogy készen állok rá, hogy önismereti-spirituális fejlődésen vigyek végig embereket, amihez megalkottam egy keretrendszert. Különféle technikákat alkalmazva 10 alkalmon keresztül dolgozva sorsfordító utazás ez.

Várom szeretettel, aki szeretné magát másképp is látni, túllépni esetleg eddig megugorhatatlan problémákon.

Kapcsolódó bejegyzések