fbpx

Kapcsolatok újholdja 10.14

Október 14-én este ismét új holdhónap veszi kezdetét.

Ami azonban most hozzájárul az összképhez, az égi energiákhoz az az, hogy a Plútó 11-én szerdán elindult az égen direkt irányba a Bak jegyében.

Őrületes energiákat lehetett már tapasztalni az elmúlt héten is emiatt, amikor szépen lassan megállt az égen, kapcsolódott a Marshoz, ami a másik erő bolygó a naprendszerünkben, majd elindult ismét nekünk földi embereknek az előre irányába.
Plútó a mágus, a belső világunk mágusa, tisztán megmutatkozik most, hogy min kell változtatnunk, mit kell átalakítanunk az életünkben. A Bak jegyében előre indulva kifejezetten az anyag világának megváltoztatására érezhetünk belső késztetést.

Mi az a részem, ami már nem szolgál engem?

Szokásaim?
Mik azok a belső részeim, amik a kapcsolatokban mutatnak tükröt és nagyon nem tetszik már?

Milyen belső félelmeim nyilvánulnak meg az anyagi világban? Játszmák? Megalkuvó helyzetek?

Mivel nem a Plútó van ránk hatással, hanem a naprendszerből kiolvasható jelek csak megmutatják a lehetséges érzeteket, eseményeket, ezért nem háríthatunk felelősséget senkire és semmire. Ha valami nem jó az életedben, akkor változtasd meg. Ez ilyen egyszerű! Kimondva persze, de az a helyzet, hogy tényleg csak te tudsz változtatni a téged érintő és megérintő dolgokon. Plútói analógia a határok meghúzása, hiszen ő a naprendszer utolsó bolygója, utána már más dimenziókba juthatunk. Ha megléped, meghúzod a határaid, akkor hatalmas ugrást, szintemelkedést érhetsz el saját életedben.

Minden, amit már tudsz, megtapasztaltál, átéltél és remélhetőleg bölcsességgé emelted magadban az most hozzájárul ahhoz, hogy cselekedj. Amit tudsz, azt használd, építsd be az életedbe, hiszen az elméleti tudás, az semmi a gyakorlati megtapasztalás nélkül. Ez a Bak jegy üzenete. A tudás, a fény az mit sem ér az anyagba öntés nélkül, hiszen emberként nekünk az fizikai síkon kell boldogulni.

Ha most borulnak emberi kapcsolataid, mert belátsz az esetleges álarcok mögé, észreveszed a játszmázást, akkor örülj és ismerd el magadnak azt a bölcsességet, amit megszereztél. Ez azt jelenti, hogy már kidolgoztad magadból azokat a dolgokat, ami a részed volt neked is. Ilyenkor már könnyedén mondunk nemet ezekre a kapcsolatokra, egyszerűbb meghúzni a határainkat. Nagyon fontos, hogy tudatosítsd magadban, hogy ez a te érdemed, a te döntésed és választásod, hogy már észreveszed és változtatsz.

Mindehhez szorosan kapcsolódik a Mérleg újhold üzenete, ami a kapcsolatok zodiákus jegyében jön létre 14-én este 19.55-kor. A Nap-Hold együttálláshoz most a Merkúr és a leszálló holdcsomópont is csatlakozik átölelve a cselekvő erő és lelkünk szimbólumát. Mind a négyen a Mérleg jegyében vannak, így a kapcsolatok jelentősége kiemelt lesz ebben a hónapban.

A Mérleg jegy az egyensúly, a harmónia képviselője is és a vele szemben álló Kos jeggyel kiegészülve azt jelképezi, hogy új dolgokat indíthatunk el, ami jóbbá teszi az életünket, ha a harmóniából indulunk. Éppen ezért kapcsolataink rendezésére most itt van a megfelelő időminőség. Ha most valaki visszatér az életedbe a múltból, el lehet rendezni, meg lehet beszélni, pontot lehet tenni a végére, de akár ezekből a kapcsolatokból egy új kezdet is születhet és amennyiben a harmóniából indítjátok, akkor magasabb minőségben is kapcsolódhattok.

Ezt nem felesleges reménykeltésnek szántam, hogy a most visszatérő régi szerelmeddel újra összejöttök. Akkor lehetséges ez, ha valóban őszintén, álarcok nélkül a mélyére mentek a dolgoknak és mindkét fél a határokat tartva két önálló teljes emberként megy bele a kapcsolatba, nem a másiktól várja, hogy boldoggá tegye, hanem a saját önszeretetét, belső boldogság egységét teszi bele a kapcsolatba.

Bátran lépd át a határaidat, tedd meg az első lépést és megtapasztalhatod azt, hogy felszabadultan létezel. Az az irány, ami a szívedből való megérdemli a cselekvő energiát. Ha felteszed magadnak azt a kérdést, hogy „ha semmi nem számítana mit választanék?” akkor az a te irányod és ha lépsz felé, akkor ez hosszú távon is szolgál téged.

Amit a lelked sugall, az igaz neked. Nem baj, ha mások másként gondolják. Lejárt a guruk és a megmondó emberek ideje, sőt javaslom, hogy kerüld el az igazságot „áruló” embereket. Senkinek nincs varázspirulája, tökéletes módszere, hiszen az igazság az mindenkinek a sajátja. Befektetett munka nélkül nem tudod megoldani az életed. A saját bölcsességed fejlődése fog előre vinni, mások – mint például az én írásom is – bölcsességei úgy tudnak a hasznodra válni, ha nem egy az egyben elfogadod és átveszed, hanem megnézed azt, hogy számodra mi igaz belőle. Megfigyeled a fentieket is magaddal kapcsolatban és azzal mész tovább, ami a tiéd. Lehet ez csak egyetlen mondat, egy bekezdés, egy kérdésre adott válasz, a lényeg, hogy szűrd és használd fel, tapasztald meg.

Október 21-én szombaton szervezünk egy eseményt, ahol az Access Bars módszerét lehet kipróbálni rövidített módon teljesen ingyen. Még van néhány szabad hely, várjuk szeretettel a jelentkezésed. Minden részlet az eseményben megtalálható.

Boldog kapcsolati emelkedést kívánok erre a holdhónapra mindenkinek!

Kapcsolódó bejegyzések