fbpx

Álmaink megvalósítása MOST!

Izgalmas gondolatmenet futott át az agyamon az égi energiákkal kapcsolatban…

Hogy hangzik az számodra, hogy a teremtéseidnek mától különleges ereje van?

Minden arról szól hogy szabad akaratoddal TE teremtesz mindent a saját életedbe.

Felnőtt emberként már nem hibáztathatjuk a szüleinket, tanárokat, főnököt, szomszédot… senkit.

Mindig van választásod. Választható a számodra jobb, szebb, megfelelőbb. A választás nem feltétlenül jelenti azt, hogy akkor most kiugrasz a főnököd elől a munkahelyedről a semmibe, hanem azt választod, hogy kevésbé lesz rád hatással. Eltávolítod magadtól és közben már arra fókuszálsz, hogy ki szeretnél lenni. Ebben az esetben egy lehetséges mindennapi mantra:

” Az az ember vagyok, aki kiáll magáért, aki megtalálja azt a lehetőséget, amivel jobbá, szebbé, tőbbé teheti az életét. „

Persze alkosd meg a saját mantrád. Ezzel emeled a rezgésszinted és azt fogod tapasztalni, hogy megváltozik a főnök. Ez ezer százalék! Csak csináld. Alkosd meg a mondatod az adott helyzetre és tarts ki!
Vedd könnyedén, mondd játékosan.

Egyszerű eszközökkel tudsz a leghatékonyabban változtatni az életeden. A lényeg, hogy most a kiürítés ideje van itt. Valódi, jövőbe mutató vágyaidat csak úgy tudod az életedbe megteremteni, ha nem foglalja el a helyét a lehúzó, nem hasznos, alacsony rezgésű trutyi.

A trutymákban is jó néha dagonyázni, senki sem tudja 100%-ig eltávolítani magát a külvilágtól. Az a nem mindegy, hogy mennyi ideig fetrengsz benne:

Hagyod, hogy napok, hetek, hónapok, akár évek is elteljenek, amig meg akarsz felelni, félsz valamit kimondani vagy meglépni, rettegsz lezárni dolgokat. Hagyod leperegni az életedet?

VAGY

Adsz magadnak fél órát a dühöngésre, csapkodásra, sírásra, kispárnába üvöltésre, majd meghozod a döntést és elkezdesz végre a magad szíve szerint cselekedni?

Direkt hoztam a dagonyázó, trutymákban fetrengő képet, mert hátha ez kibillent kicsit, meglátod a dolog komikus oldalát. Mindent magadnak teremtesz a „jót” és a „rosszat” is.

Keress meg időpontért egy fél órás díjmentes konzultációra, megmutatom, hogy én milyen eszközökkel tudlak támogatni az utadon.

Kapcsolódó bejegyzések