Jó cél = kitartás

Egy kis személyes büszkeség. Kisfiam 11 éves és ma kapott egy kupát, mint a 2018-as év legjobb KSI-s diák B cselgáncsozója. Ezen a kupán azóta már eb és vb érmes judos neve is szerepel és olyan mostani csapattagok is, akik nagyon tehetségesek és rendkívül kitartóak.

Biztosíthatok mindenkit, hogy rengeteg munka, izzadság és könnycsepp van benne. Az övé és a miénk is. Hiszen ő ügyes, heti 4 edzésen ott van, legyőzi a fájdalmat, a fáradtságot, a stresszt, odateszi magát, az iskolában is teljesíteni kell, a család meg segíti, hozzuk-visszük, edzésre, versenyekre.

Nem egyszerű, de ezt teszi, amikor van egy jó célja az embernek. Akkor is csinálja és tesz érte, ha éppen aznap nincs kedve vagy fáj.
Nem csak cél, hanem JÓ cél. Amiért lelkesedsz, ha lecsukod a szemed és elképzeled, hogy elérted, akkor elmosolyodsz, amitől könnybe lábad a szemed vagy megborzongsz (jó értelemben). Ha ilyet találtál, akkor vagy az utadon.

Mindenkinek azt tanácsolom tégy a célodért minden nap! Ha csak egy icipicit is, de ne múljon el úgy nap, hogy nem foglalkoztál a céloddal.

Hogy hogyan? Találjuk ki együtt. Jelentkezz konzultációra még ma!

Cél a Boldogság!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük