fbpx

Amióta az eszemet tudom a csillagos eget kémlelem és vizsgálom, történeteket hallgattam kisgyermekként, aztán olvastam a csillagképekről később.

Tanultam asztrológiát és más egyéb spirituális dolgot, de az anyagias világ mégis beszippantott és IT projektvezetőként dolgoztam sok sok évig.

Ám azt kezdtem érezni, hogy ez oké, csinálom, még talán szeretem is, de ennél ezerszer többre vágyom.

Hosszú éveken keresztül magamnak sem vallottam be igazán, hogy ezt én nem akarom már, mert nem vagyok boldog.

Aztán volt egy fordulópont, amikor végre összeszedtem minden bátorságom és otthagytam a biztosat. De nem feltétlenül ez az önmegvalósítás egyetlen útja.

Abban hiszek, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz, hogy kiteljesedhessen, hogy azt csinálja, amit a szíve diktál.

Ehhez belülről vezet az út. Először meg kell találni, hogy kik is vagyunk valójában, majd azt is meg kell ismernünk, hogy mi a valódi sorsunk. Hogy miért születtünk erre a világra?

Így indultam el azon az úton, hogy segítsek másoknak is megtalálni azt az embert, akivé az évek során bölcsültek.
Megmutatom az erősségeidet, az értékeidet, lehetőségeidet, a gyenge pontokat pedig fejlesztjük. A saját befektetett munkáddal és az én támogatásommal a céljaidat sorra eléred.

Az sem baj, ha nincs célod, vagy éppen egy helyben topogsz, akadályokba ütközöl. Akkor megkeressük, hogy ki vagy te most – innen indulunk – és hogy hová szeretnél eljutni. A sorsismereti elemzéssel biztosan megtalálod azt a szívből jövő célt, amit el szeretnél érni az életed során.

Biztosan megtalálod azt a tevékenységet, azt a legjobb verziódat, amivel nyomot tudsz hagyni a világban.