fbpx

Inspirációk, egyedi önkifejezés Teliholdig

Március 31-től érezhetően zsizseg valami a levegőben. Amit tapasztalhatunk: valahogy másképp jönnek a gondolatok, bevillannak dolgok, kreatívabbnak érezhetjük magunkat, élettel telibbnek, fura vagy zseniális ötleteink támadhatnak és azonnal meg is szeretnénk őket valósítani, önkifejezésünk, akár szóban, akár külsőségekben már-már az extremitás határát súrolhatja.
Kedved van bolondozni, színesen öltözni, egyedi sminket, hajszínt viselni, frizurát váltani? Na ez az az érzés! Elő akar törni a krativitás, a zseni, a más.

Ha most nem akarsz megfelelni senkinek és semminek, nem akarsz ugyanaz lenni, mint az elmúlt 10 évben, ha szeretnél kitörni és másként megmutatni magad, akkor tedd meg bátran. Éld át, érezd át a kontroll nélküli létezést. Csinálj valami bolondságot, egyél fagyit tökfőzelékkel.
Fordíts hátat a téged korlátozni akaróknak, de magadban azért tudd és légy hálás nekik, hogy megmutatták valójában te vagy saját magad korlátja.

Zseniális energiák mozognak most, próbálj ráérzékelni és hagyni kicsit elveszni benne magad. Nem kell folyamatosan tartani magad, erősnek lenni, megfelelni. Ha jól esik, akkor most légy egy kicsit gyerek: csodálkozz rá a világra, nevess, hisztizz, kérdőjelezz meg mindent és mindenkit.
Szélsőségeket természetesen kerüljük, de ha a fentiek neked szólnak, akkor biztosan érted, hogy mit szeretnék mondani neked.

Ahová a szíved húz, oda menj. Ahol észreveszik, elfogadják és szeretik a csupasz, álarc mentes személyiségedet, ahol különlegesnek érzed magad. Kapcsolataink tisztulnak, aminek mennie kell, hadd menjen.
Fontos, hogy figyelj és tanulj mindenből, vedd észre, hogyan tart tükröt a külvilág.

Ezek az energiák hatnak most még napokig, aztán elérkezik a telihold.
Ez a Telihold is az elindulásról szól még és az ÉN, a saját központom megtalálásáról, ugyanakkor arról is, amit fentebb írtam, hogy vegyük észre mit mutat a tükör.
Minden az önismeretről szól. Minden helyzetünk, kapcsolatunk, lehetőségünk, az egész életünknek az a célja, hogy megismerjük magunkat és egyensúlyba kerüljünk. Valamilyen módon azt kell megoldani mindenkinek, hogy önazonos legyen.
Sajnos nagyon elcsépelt szó lett az önazonosság, pedig ha tetszik ha nem, erről szól az életút. Tudsz-e szíved szerint élni, mersz e magad mellett dönteni minden egyes nap.

A mostani telihold azt üzeni, hogy dolgozz magadon. Dolgozz magadon úgy, hogy megfigyeled az életed, a kapcsolataidat és leszűröd a következtetéseket. Aki alapos és tényleg egy magasabb szintű önismeretre vágyik – ezáltal eljutva oda, hogy megteremti a vágyott életet – keményen dolgozik magán. Akár egyesével számba lehet venni a kapcsolatainkat kezdve a szülőkkel, testvérekkel.
Mit tanultam tőle?
Nem mindig egyszerű és érdemes az ő szemszögükből is megnézni a dolgot. Lehet, hogy nekem valami „rosszat” tett, de saját szemszögéből ez volt, amit tehetett. Ennyire futotta. Egyrészt szükséges megvizsgálni, hogy nekem milyen érzés volt. Ebből tanulok magamról, hogy az az érzés mit jelent nekem? Hogyan tudnám most felnőttként megadni magamnak azt, ami ott hiányzott?
Másrészt pedig ha szemszöget váltunk és élünk azzal a feltételezéssel, hogy az adott személy a lehetőségeihez képest megtett mindent, akkor mit találok? Milyen érzés ez nekem?
Próbáld meg mindezt ítélkezés nélkül.

Nagyon sok technika van arra, hogy az ilyen kapcsolati traumákat feldolgozzuk, hogy felneveljük a belső gyermekünket és végre továbblépve az életünkben felnőtt, felelőségteljes és érett emberként létezzünk tovább.

Ilyen témákkal indítunk útjára egy programsorozatot április 18-án délután tudatosan úgy, hogy már a következő újhold kapujában legyünk.
Első alkalommal az önismeret témakörével kezdünk, azokkal az eszközökkel, amikkel mi dolgozunk: jelenlegi égi helyzetről lesz előadás, a numerológia világába is kitekintünk, személyreszabott mini elemzést kapnak a résztvevők, illetve egy meditációban elvégzett valamilyen probléma vagy elakadás oldását is megcsináljuk.
Közösséget szeretnénk építeni, ahol mindenki biztonságban érezheti magát és a jövőben kisebb csoportokban vagy egyénileg dolgozni azon, hogy mindenki a kezébe tudja venni az élete kormányzását.
Az esemény részleteit meg lehet tekinteni, illetve jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A telihold hordozza azt a lehetőséget, hogy a tapasztalatainkat leszűrve indítsunk valami újat el az életünkben, de mindenképp vegyük figyelembe, hogy mi az, ami hív, mivel vagyunk önazonosak. Kapcsolódjunk közösségekhez, találjuk meg a számunkra megfelelő utat, de ne akarjunk megfelelni. Vigyázni kell arra is, hogy nem kell önjelölt gurukat ész nélkül követni, senki nincs abban a helyzetben, hogy más életét megoldja. Most bizonyosan el fog szaporodni ez a jelenség. Ahol azt hallod, hogy ez a biztos, ez a tuti módszer, csak ez működik, fizess és minden rendben lesz, na az biztosan átverés.

Csakis a kemény önmunka hoz eredményt. Nem baj, ha iránymutatást kérsz és kapsz valakitől, aki már előrébb jár nálad, de vakon követni nem kell senkit. Bízz magadban, az első megérzésben, mert az sosem csap be. Minden kezdetben ott van a vég is. Micsoda igazság ez.
Hányszor volt olyan, hogy azt érezted kapásból, hogy ez nem igazi, nem jó neked? Aztán belementél, mert meg akartál felelni vagy elnyomtad a belső hangod, mert szép ígéretek hangzottak el. És mi lett a vége? Elérted azt a célt, amit szerettél volna?
Biztos vagyok benne, hogy az esetek 90%-ban nem. Ha pedig a maradék 10%-ba esett pont, akkor az a saját munkád, kitartásod, sikered eredménye.

Számomra még két fontos üzenet érkezik az égről most: az ábrándozás idejének vége, amit hívsz magadnak meditációban vagy gondolkodsz róla, azért kezdj el tenni az anyagi világban. Amit viszont teszel, azzal ne egyből a hegy csúcsát célozd meg, hanem bontsd lépésekre. Bak jellegű emberek előnyben, hiszen náluk a lépésről – lépésre kifejezés alapvető dolog.
Az nem baj, ha valami nagy dolgot szeretnél, lebegjen előtted az a cél. Ha „A”-ból indulsz, akkor „Z” a célod, viszont van közte még jónéhány betű, amit meg kell lépned, hogy ne imbolyogva és menet közben feladva érj végül oda.

Te mit teszel ma, hogy „A”-ból „B”-be érj?

Ha már ott vagy, pihenj meg, stabilizálódj, ünnepeld meg a sikered.

Következő célod a „C”!

Kapcsolódó bejegyzések