fbpx

Induljon a Szűz jegyűek hónapja!

Nyári, Föld elem és változó minőség.
A nyár utolsó szakaszába lépünk, fakulnak a színek, hűl a levegő – ami ezután a brutális nyár után azért már jól esik.

Eddig a kreativitásunkkal alkottunk, teremtettünk, most pedig számba vesszük ezeket a dolgokat. Már nem a csillogásé a főszerep, az erők összegzése (Oroszlán) után a megtett utat vesszük számba.
Elkezdünk befelé fordulni, a mindeddig áradó fényt, most inkább elkezdjük beosztani, gondolunk arra, hogy télen sötét és hideg lesz.
Az ami már van megvan – vagyis az elvégzett feladatok – mellett felvetődik a kérdés, hogy mi nincs? Milyen feladatokat kell még elvégezni?

Az uralkodásból tehát a szolgálatba lépünk, hiszen ezt is meg kell tanulni, ez is a részünk. Szolgálni elsősorban magunkat, kiválasztani, hogy az eddigi tapasztalatok közül merre menjünk, mit hozzunk le az anyagba.

Vagyis ma abból induljunk ki, hogy rendezés, számbavétel, elvégzett munka, el nem végzett munka.

Ha belegondolsz az élet körforgásába, tavasszal elvetettük, nyáron learattuk, most pedig felkészülünk a télre. Bizony ez egy tervezés, is mi van, mit kell beosztani, mit kell még elvégezni.

Rendkívül fontos jegy a Szűz minőség, itt van az a képességünk, hogy analizáljunk, de ugyanakkor szorgalommal bepótoljunk még dolgokat.

Nálad melyik életterületen jelentkeznek ezek a képességek, tulajdonságok?

Tudsz reálisan értékelni dolgokat?

Esetleg túlzásba esel, túlaggódod?

Mennyire vagy rendszerető?

Erről még lesz szó sokat, egy dupla Szűz (Nap és aszcendens) anyával vagyok megáldva, muszáj kiventilálnom majd 🤣


Aki a Facebook zárt csoportom tagja, az alap 5% kedvezmény mellé plusz 5% kedvezményt kap a születési jegye szerint minden szolgáltatásom árából.
2022.09.22-ig a Szűz jegyűeké az extra kedvezmény.

Kapcsolódó bejegyzések