fbpx

Igazság érzékelése a bölcsességünk által

A napokban a Jupiter is hátráló mozgásba kezdett, közben a Nap és a Merkúr is összetalálkozott az égen.

Mindez azt üzeni, hogy hallgass a belső hangra és kövesd, amit mond. Kell ehhez egyfajta bátorság és az is, hogy bízz magadban, hogy amit a belső bölcsed súg, az rendben van és az az igaz.

Az is lehet, hogy ez nem az az irány, amit te kigondolsz és logikusnak látsz vagy éppenséggel az elvárásoknak megfelelő. Ha így van, bátran fordulj irányba, írd felül az eddigieket. Pont az a lényeg, hogy ami 1 éve, 1 hónapja igaz volt neked és elindultál felé, az lehet, hogy közben változott. Ahogy fejlődünk és lépkedünk előre folyamatosan finomhangolódnak a céljaink, az utunk.

Azért is mondom, mert az égi helyzet most azt vetíti ki, hogy anyagi síkon is teremthetünk és az nem mindegy, hogy mit…

Most nem az agyalásé a főszerep, hogy kilogikázd, kikövetkeztesd, hogy ha ezt csinálom az lesz belőle. Hagyd, hogy felettes éned vagy vezettetésed húzzon a szíveden keresztül.
Azt is tudom, hogy a mindennapok rohanásában nehéz meghallani, de fontos, hogy szánj ezekre időt, amikor le tudsz csendesedni. Amikor fogod a zajos életed és felteszed egy kispolcra mondjuk egy órára, de akár napi 10 percre is.

Higgy magadban, ez a legfontosabb ez mindenki legfőbb feladata.

Jelentkezzetek az önismereti csoportba, nézzétek meg a videót róla a Melingo ön- és sorsismereti coaching csoport oldal tetején a kiemeltek között.
Két hetente 3 órát csak magaddal foglalkozol, előhívjuk azt a felsőénes vezettetést, a felismeréseket garantálom, mert csoda szépen összeáll a rendszer, amikor elkezdesz foglalkozni a képleteddel.

Kapcsolódó bejegyzések