fbpx

Idő és az ő vesztegetése

Épp egy filmet nézek, de bevallom, hogy nem nagyon figyelek rá. Csak kell valami háttérzaj. Tudatos énem haja ilyenkor az égnek áll, de hát és sem vagyok tökéletes…
Aztán megakad a fülem ezen a mondaton:

„Nem értem miért vesztegeted az időd, miközben azt csinálhatnád, amit igazán szeretsz? Egy esélyed van, nem tartozol magadnak annyival, hogy olyat csinálj, ami boldoggá tesz?”

Továbbgondolva van e olyan tevékenység, amire ha rágondolsz:

felpezsdülsz

elkezdenek cikázni a gondolatok a fejedben

mosolyra húzódik a szád

megcsillogtatja a szemed?

Fel tudsz idézni valami ilyesmit?

Mi lenne az, amit csinálni szeretnél?

Milyen érzés?

Akkor tudom, hogy jó úton járunk az ügyfeleimnél is, amikor ezeket a jeleket látom.
Nagy sóhaj – felszabadul, tisztul
Csillogó szem – kreatív gondolkodás beindul
Mosoly – összhang a hívatással
Hirtelen közlésvágy – lelkesedés kiáradása

Ha képes vagy tudatosan figyelni magadat, elkaphatod ezeket a jeleket. Nem kell tudnod az eszeddel, elég ha csak az érzéseidre, testérzeteidre figyelsz!

Nap-Vénusz együttállás van. Kiemelt erejű teremtő napok elé nézünk. Csoda napok ezek, minőségi változást tudunk elérni bármiben, csak használjuk kreatívan a képességeinket. Gondolkodjunk kreatívan a meglévő tapasztalataink alapján. Hallgassunk a zsigereinkre, egy-egy döntés előtt adjunk erre kicsi időt, hogy a szívünkből döntsünk.

A kreatív és a cselekvő energia most együtt van és tettre kész. Most érdemes a termékenységgel foglalkozni, rendezni az anyagi, a női és kreatív dolgainkat. Ott van a Vénusz mellett a fény, a rálátás. Mindez az állás kapcsolódik a Marshoz, aki az Ikrek jeléből adja a támogatást. A női-férfi energiák kiegyensúlyozódnak, kommunikációval, egymás meghallgatásával most szárnyra kaphatnak a kapcsolatok.

A terveket most meg lehet valósítani, gyakorlatba lehet ültetni a vágyainkat, amelyek nem vágyálmok, hanem átgondolt, inspiráló célok. Csak azoknak a törekvéseinknek van létjogosultsága, csak az tud működni, ami átgondolt, de ugyanakkor szívből jövő.

És tudod mit? Aki mer az nyer!

A világ jelenleg zajló átalakulásához már nem férhet kétség. Aki önmagába fektet, aki magából indul ki és először azt nézi, hogy a saját háza táján mit tud rendezni, az nem tud hibázni. A külsőségek, a birtoklás, a hamisan csillogó tárgyak semmire nem jók, ha nem azt a célt szolgálják, hogy megtaláljuk önmagunkat és azt a szent célt, amiért a Földre születtünk.

Kapcsolódó bejegyzések