fbpx

Hold a Halakban vonul

Belső munkában vagyunk, amit a Szaturnusz képvisel a Halak jegyében. Minden amit megélünk, tapasztalunk az a belső fejlődésünkhöz tesz hozzá. Idejétmúlt dolgok, szokások, kapcsolatok elengedése zajlik.

Kinek kinek a saját képlete szerint jelenik ez meg: van aki ténylegesen a belső utat járja, visszavonul, ha tudatos rá. Aki esetleg betegeskedik, fáradtnak érzi magát, így kényszerpihenőn van még nem annyira tudatos, hogy adjon magának megfelelő mennyiségű és minőségű időt az elvonulásra. Ez se nem jó, se nem rossz, mindannyian úton vagyunk.

Ezt a Szaturnuszt most a Hold érintette ma délelőtt, még jobban lehetőséget adva a léleknek a mélyülésre. Nekem kifejezeten egy „leragadó szem” érzetem van egész délelőtt és meg is adnám magamnak a lehetőséget a meditatív állapotra, ha nem jönne a postás / futár /telefonok… és azt vettem észre, hogy felcsattanok, hogy mindenki hagyjon már békén.

Nálad mi a helyzet? Milyen állapotban vagy?

A Hold ugyanis halad tovább és vonul végig a Halak jegyén, érzelmeink elcsendesednek, jó belül lenni, érzékenyebbek is lehetünk. Nálam megint egy kicsit más, mert az 5. házamban vonul, itt inkább a kreativitást piszkálja és érzem is, hiszen írok és írom a telihold cikket is az Évába.

Holnap délután találkozik a Neptunusszal – lesz itt elmélyülés kérem és ha figyelünk rá érzékenység, harmónia, szeretet és odaadás, feloldódás a nagy egészben. Ráérzékelés a másikra is, szép esténk lehet együtt a párunkkal, családunkkal vagy akivel szeretnénk. Egy dologra kell figyelni, hogy ne önfeladás legyen, hanem az a belső vágy, hogy teljes egészként kapcsolódjunk, hagyjuk, hogy a másik is önmaga legyen és így olvadjunk össze.

Kapcsolódó bejegyzések