fbpx

Hogyan szeretnéd élni az életed?

Cipeled magaddal a sérelmeidet, rágódsz rajtuk sokáig, egyre mélyítve a sebeket, növelve ezzel a stresszt, vagy inkább szeretnéd megérteni, feldolgozni és elengedni?
Ez egy döntés, méghozzá a tiéd. Csak te vagy képes rendezni magadban.

Onnan fogod tudni, hogy már elengedted a sérelmedet, amikor már nem bánt, ha újra szembesülsz vele. Mert persze az élet nem fogja hagyni hogy csak gyorsan egy vállrándítással továbblépj, addig addig kapod a leckéket, amíg még dolgod van vele, amíg még dolgoznod kell magadon.

Amikor eldöntöd, hogy elengeded, az az első nagyon fontos lépés. Az pedig a folyamat vége, amikor már nincs benned a negatív érzés.
A kettő között van a munka.
Sokszor nem is kell nagy dolgokon átmenni, elég néhány rendszerezett kérdés és persze őszinte válasz, hogy ráébredj, mit hogyan kellene csinálni. Van olyan is, hogy nagyon kemény, kitartást igénylő munka befektetésével tudunk eljutni oda, hogy már el tudod engedni, amit kell.
A fontos az, hogy mindenki a saját tempójában halad, a coach támogat és fókuszban tart.

Segítek végigmenni a folyamaton és magtanítalak, hogyan tudsz könnyebben elengedni negatív érzéseket.

Ha tetszett a cikkem, küldd tovább azoknak az ismerőseidnek, akit esetleg érinthet ez a probléma.

Keress bátran kérdésekkel az elérhetőségeim egyikén.

Ha szeretnél értesülni a bejegyzéseimmel kapcsolatban vagy érdekes, hasznos tartalmakat kapni, kedvezményekben részesülni, akkor iratkozz fel a hírlevelemre.

Kapcsolódó bejegyzések