fbpx

Hétvégi csodák (08.26-27)

A hétvége már szombaton, de vasárnapra pontosan a Nap – Szaturnusz szembenállás égisze alatt zajlik.

A Szűz-Halak jegyeket közi össze ez a kapcsolat vagyis a részletek és a nagy egész kiegészülése zajlik. Ami érdekessé teszi, hogy a Nap jár a Szűz jegyében, ami arra bíztat, hogy rendezd a dolgaid, tisztulj, tisztíts, működtess. A Szaturnusz pedig a Halak jegyében vándorol már régóta, így a nagy összképet hatékonyan tudjuk megvalósítani, anyagba önteni.

Vagyis jól és könnyedebben tudunk most olyan dolgokban előrelépni, ami a szívünk vágya, ami igazi értéket képvisel az életünkben. Szaturnusz behozza a képbe az önmagad meghaladását, a kilépést a komfort zónából, a tapasztalatok alapján történő lépéseket. A korlátok nagyon fontosak az életben, amit Szaturnusz tanít nekünk: egyrészt szabd meg a határaidat, legyél eltökélt az irányban, amit valóban szeretnél, másrészt pedig a meghaladni való korltokat is jelöli.

Szóval ha azt érzed nehéz, akkor valószínűleg jó úton vagy, a fejlődés útján vagy. Kitartással, fókuszáltsággal csakis jól alakulhatnak a dolgaid.

A Merkúr már hátráló mozgást végez szinntén a Szűz jegyében, ami az otthona, ezért lehet egy kis visszafogottság a kommunikációban, de ez is csak olyan, hogy fel lehet fogni annak, hogy ne kapkodj, hanem türelemmel haladj, gondold át a lépéseket.
Ha azt érzed, hogy lelassulnál, visszavonulnál az is rendben van, Halak Szaturnusz idején ez teljesen jogos.

Szerinem az a fontos, hogy ne essünk a ló egyik oldalára sem, hanem szépen kiegyenlítve működtessük a dolgokat. Elvonulás, töltődés után jöjjön a cselekvés, majd újra megpihensz.

Csodás hétvégét mindenkinek!

Kapcsolódó bejegyzések